Antena Meniu Search
x

Video Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, a fost externat. Primele declaraţii după atacul cumplit în care iubita sa, Melis, a fost ucisă

Emi, tânărul care a fost înjunghiat în Grădina Botanică de la Craiova, a ieşit, azi, din spital. Fizic, este bine. Are nevoie, însă, de recupere psihologică după ce şi-a văzut iubita măcelărită de un adolescent. Anchetatorii abia aşteaptă să îl interogheze, dar medicii avertizează - trebuie să o facă treptat şi cu delicateţe. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 10.07.2023, 19:56

Vezi și

După două săptămâni în care a luptat cu moartea în spital, Emi, băiatul de 19 ani care şi-a văzut iubita ucisă, a fost externat. 

Emi a fost externat

  • Reporter: Bună, Emi! Cum te simţi? 
  • Emi: Sunt OK.
  • Reporter: Eşti bine?
  • Emi: Fizic, da!
  • Reporter: Îţi mai aduci aminte ce s-a întâmplat?
  • Emi: Vag.

Emi a ajuns la spital cu răni adânci la piept, la o mână şi la un picior. Pierduse mult sânge, iar medicii s-au temut pentru el. "Externarea tânărului nu este doar un miracol, ci şi o cheie aşteptată de anchetatori. Odată cu recuperarea lui vor reuşi să obţină acele informaţii care vor face lumină în cazul atacului sângeros", transmite Cristina Oprea, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, medicii avertizează că Emi trebuie tratat în continuare cu delicateţe. Iar a-i răscoli amintirile este periculos. "Pacientul a trecut prin momente dificile care vor lăsa urme asupra sa. Orice traumă în plus asupra sa va duce la un dezechilibru", spune Cristiana Geormăneanu, medic.

Atacul din Grădina Botanică din Craiova

Atacul din Grădina Botanică de la Craiova rămâne în continuare greu de înţeles. Emi şi prietena lui Melis, de 14 ani, se plimbau liniştiţi, când s-au intersectat cu un adolescent de 17 ani, elev la liceul militar din oraş. Acesta s-ar fi uitat insistent la fată şi de acolo s-a aprins conflictul. 

"A avut un exces de furie, a deschis rucsacul, ghiozdnelul, şi-a scos mănuşile şi cuţitul. S-a dus după el, l-a doborât", a declarat avocatul. A urmat atacul asupra fetei. Melis a murit sub ploaia de lovituri.

Cadetul a fost prins după câteva minute, când încerca să se ascundă într-o curte din apropierea Grădinii Botanice. Poliţiştii l-au imobilizat şi l-au dus la secţie în cătuşe. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Moartea lui Melis şi rănirea lui Emi au zguduit nu doar familiile celor doi tineri, ci întreaga comunitate. La înmormântarea fetei au participat sute de persoane. Toţi aşteaptă acum răspunsuri de la anchetatori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, a fost externat. Primele declaraţii după atacul cumplit în care iubita sa, Melis, a fost ucisă