Antena Meniu Search
x

Video "Plecați pe urmele Președintelui". Agenţiile de turism, inspirate de Iohannis. Cât costă un sejur asemănător cu turneul său din Africa

Carmen Iohannis a făcut senzaţie în Kenya, în timpul vizitei la o şcoală de fete. A dansat pe ritmuri tribale, în vreme ce preşedintele Iohannis a refuzat invitaţia la dans. Inspiraţi de aventurile celui dintâi turist al ţării, agenţiile au gândit sejururi în stil prezidenţial, cu safari pe urmele preşedintelui. Pentru Kenya şi Tanzania, viitoarea destinaţie a lui Iohannis, MAE a emis avertizări de călătorie.

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 19:17

Vezi și

Kenya - paradis african şi locul în care nu poţi rezista ritmurilor tribale. În a treia zi a turneului în Africa, preşedintele Iohannis şi Prima doamnă au vizitat şcoala de fete din Kangemi.

Relaxată, cu geanta pe umăr, Carmen Iohannis intră în joc. În schimb, preşedintele refuză invitaţia. 

Cu mâinile încrucişate face semn discret că nu doreşte, asta după ce un oficial african îi dă de înţeles tinerei dansatoare că nu e cazul să îl invite. Soţia sa, însă, încearcă să prindă ritmul, ajutată şi de faptul că şi-a schimbat sandalele din ziua precedentă cu o pereche de pantofi Miu-Miu de peste 800 de euro. 

Iohannis a anunţat că România va dona şcolilor africane

Pe acelaşi subiect

După momentul artistic, la fotografii, preşedintele pare preocupat de cum îi stă cravata. În timpul vizitei, Iohannis a anunţat că România donează şcolilor africane, prin programul de asistenţă, mai multe laptopuri şi rechizite şcolare. 

Ieri, cuplul prezidenţial a făcut senzaţie cu ţinutele purtate în safari. Vizita pe continentul african continuă cu alte aventuri. Următoarea destinaţie - Tanzania. Pentru Kenya şi Tanzania, Ministerul Afacerilor Externe a emis avertizări de călătorie pentru cetăţenii care vor să zboare în scop turistic. 

Seful statului are în program si o vizită în Zanzibar, paradisul din Oceanul Indian. Acolo, familia Iohannis va vizita casa lui Freddie Mercury si celebrul oraș Stone Town. Presa a aunţat deja oaspetele de seamă căruia i-a greşit însă numele - din Iohannis a devenit Iohannison.  

Agenţiile de turism au lansat pachete pentru un sejur "prezidenţial"

Turneul în Africa a inspirat şi agenţiile de turism care au scos pachete pentru...un sejur prezidenţial.  "Plecați pe urmele Președintelui într-un safari de neuitat". Aşa sună una dintre oferte cu preţuri care încep de la 1500 de euro de persoană, last minute. Vizita pe continentul african va continua în Cabo Verde şi Senegal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Plecați pe urmele Președintelui". Agenţiile de turism, inspirate de Iohannis. Cât costă un sejur asemănător cu turneul său din Africa