Antena Meniu Search
x

Video "Deşteaptă-te, române", în varianta africană. Iohannis a fost primit în Kenya de o fanfară care a greşit ritmul imnului

Preşedintele a fost întâmpinat în Kenya cu o interpretare originală a imnului, iar azi, el şi prima doamnă au admirat animalele sălbatice în safari, îmbrăcaţi în haine de firmă. Turul şefului de stat va continua cu Zanzibar, o destinaţie exotică îndrăgită de tot mai mulţi români. În vacanţă. 

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 20:01

Vezi și

"Deşteaptă-te, române!" s-a auzit la mii de km distanţă, însă reinterpretat. Preşedintele Iohannis a fost primit cu toate onorurile în Kenya, dar linia muzicală a imnului de stat a fost neobişnuită.

Varianta cel puţin originală a devenit virală, iar comentariile de pe paginile online ale Administraţiei Prezidenţiale au taxat fanfara care a cântat fals şi a distrus imnul naţional. Preşedintele a ascultat însă imperturbabil, cu mâna la inimă. 

Carmen şi Klaus Iohannis, îmbrăcaţi în Louis Vuitton în safari

Familia prezidenţială a profitat din plin de vizita în Kenya. Cu pantofi sport în picioare şi haine lejere, preşedintele şi-a petrecut ziua în safari, alături de soţia sa, îmbrăcată cu o cămaşă oversized, accesorizată cu o curea Louis Vuitton. Cuplul prezidenţial a fost invitat în Parcul Național Nairobi, un loc "unic în lume prin faptul că aduce aproape de mediul urban o biodiversitate variată", după cum a precizat  Administraţia Prezidenţială.

Pe acelaşi subiect

Klaus Iohannis si prima doamnă vor încheia mâine vizita în Kenya, după ce vor merge la Liceul de fete din Nairobi. Dar turneul pe continentul african nu se termină aici. Şeful statului şi soţia sa mai au de vizitat Tanzania, Cabo Verde și Senegal. Oficial, Palatul Cotroceni susţine că România vrea să întărească relaţiile diplomatice, comerţul, investiţiile şi relaţiile economice cu statele vizitate de familia prezidenţială. 

Preşedintele urmează să viziteze Zanzibar

Şeful statului are în program şi o vizită în Zanzibar, paradisul turistic din Oceanul Indian. Acolo, familia Iohannis va vizita casa lui Freddie Mercury si celebrul oraș Stone Town. 

Presa din Tanzania a scris gresit numele preşedintelui român, pe care l-a "botezat" Iohannison.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Deşteaptă-te, române", în varianta africană. Iohannis a fost primit în Kenya de o fanfară care a greşit ritmul imnului