Antena Meniu Search
x

Plic cu 30.000 de euro găsit sub roțile unui cărucior, la supermarket, în Timișoara, nimeni nu-l revendică

Un plic cu 30.000 de euro a fost găsit sub roțile unui cărucior, la supermarket, în Timișoara. Nimeni nu-l revendică, deocamdată, iar agentul de pază care a anunțat poliția va fi premiat.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 08.05.2020, 14:17

Timișoara
O mică avere găsită într-un supermarket, la Timișoara - Captură video
  • Un agent de pază a desfăcut plicul și a văzut că în el era o mică avere.
  • El va fi premiat de șefii lui și va primi și o diplomă.

O angajată a unui supermarket din Timişoara a găsit un plic ce conţinea suma de 30.000 de euro, blocat între roţile unui cărucior de cumpărături. Plicul a fost predat unui agent de pază, care l-a desfăcut și a văzut că în el era p mică avere. Ulterior, a fost predat Poliţiei, iar proprietarul este căutat de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Aurora Voicilă, a declarat, vineri, pentru News.ro, că poliţiştii fac verificări pe camerele de supraveghere pentru identificarea proprietarului sumei de bani pierdută într-un supermarket din Timişoara.

”Poliţiştii timişeni au fost sesizati cu privire la faptul că o angajată a unei societăţi comerciale situate în Calea Şagului din municipiul Timişoara a găsit pe jos în incinta societăţii un plic în care se afla o sumă considerabilă de bani. Banii au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Secţiei 3 Timişoara în baza unui proces verbal. Poliţiştii efectuează verificări în baza imaginilor de pe camerele de supraveghere pentru identificarea posesorului banilor”, a declarat Aurora Voicilă.

Poliţiştii încă nu au identificat proprietarul sumei şi deocamdată nimeni nu a revendicat banii pierduţi în magazin.

Pe acelaşi subiect

Agentul de pază care a luat plicul de la casieră, a mers cu el la șefa magazinului, a numărat banii iar apoi a chemat Poliția a povestit episodul: "Am văzut pe camere că ce va se întâmplă în fața caselor de marcat. Am mers și am văzut că un domn vrea să treacă cu căruțul și nu putea să treacă de un plic alb. Casierița l-a ridicat, era greu, era speriată. Am desfăcut și am văzut că sunt bani acolo, euro, două teancuri de 200 de euro. Am laut plicul, am urcat sus la șefa de magazin și i-am spus că am găsit plicul în magazin.

Am scos banii, i-am numărat în fața șefei, să fie martoră, erau 150 de bancnote, 30.000 de euro. Am sunat la 112, am spus că s-a găsit un plic cu 30.000 de euro, am făcut proces verbal de primire predare.

M-am gândit că cineva i-a pierdut, că-i bogat, că-i sărac, nu prea m-a interesat. Mă gândeam că omul ăla își caută banii, să nu-și facă vreun rău. Nu m-am gândit să iau, să nu pun mâna pe ceva ce nu-i al meu. Noi suntem 5 frați, nu suntem hoți, suntem oameni, să facem bine. Nu știu cine-i dânsul, dar eu zic că e cu sufletul împăcat că și-a găsit banii."

Agentul de pază va fi recompensat cu o sumă de bani și o diplomă, au anunțat șefii lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Plic cu 30.000 de euro găsit sub roțile unui cărucior, la supermarket, în Timișoara, nimeni nu-l revendică