Antena Meniu Search
x

O bunică din Anglia s-a echipat precum un astronaut doar ca să-și îmbrățișeze nepotul. „A meritat totul”

O bunică de 60 de ani, care lucrează într-un supermarket din Marea Britanie, nu a mai rezistat tentației de a-și îmbrățișa nepotul de șase ani, care plângea adesea de dorul ei, așa că a mers într-o vizită surpriză costumată precum un astronaut.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.05.2020, 10:59

Sheila Abbott s-a echipat precum un astronaut doar ca să-și îmbrățișeze nepotul
Sheila Abbott s-a echipat precum un astronaut doar ca să-și îmbrățișeze nepotul - Copy Media
  • Femeia a îmbrăcat un combinezon și-a pus mască, ochelari și mănuși de protecție.
  • Medici din întreaga lume au avertizat cu privire la contactul persoanelor vârstnice cu copiii, în contextul pandemiei de COVID-19.

Sheila Abbott povestește că băiatul este extrem de atașat de ea și suferea cumplit din cauza distanțării fizice, pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. 

Femeia a decis să se îmbrace din cap până în picioare într-un costum de protecție, și-a pus mască, ochelari și mănuși și a mers într-o vizită surpriză la micuțul de șase ani.

De cum a văzut-o, Mason, nepotul de șase ani, i-a sărit în brațe și a început să plângă.

„M-am dus prin spatele casei, m-am costumat și am așteptat acolo în timp ce fiica mea l-a chemat afară pe cel mic, spunându-i că are o surpriză pentru el. Când m-a văzut a alergat spre mine și aproape m-a dărâmat. Am fost tare emoționată, tot corpul imi tremura”, povestește femeia.

"La început nu cred că era 100% sigur că sunt eu, dar a știut de îndată ce i-am luat fața în mâini și ne-am privit atent în ochi. (...) Am avut gluga atât de strâns legată încât el doar asta a putut să atingă. M-am asigurat că nu am lăsat niciun centimetru de piele expus. Chiar și așa, a meritat doar pentru a-i simți îmbrățișarea”, a spus femeia, potrivit Mirror.

Pentru Sheila, care și-a sărbătorit aniversarea de 60 de ani în izolare, coronavirusul i-a dat deja emoții.

Fiul ei, Wayne, a fost dus cu ambulanța la spitalul Royal Liverpool după ce a luat virusul și s-a îmbolnăvit.

După opt zile în spital, fiul femeii s-a întors acasă și este în izolare cu familia lui.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O bunică din Anglia s-a echipat precum un astronaut doar ca să-și îmbrățișeze nepotul. „A meritat totul”