Antena Meniu Search
x

Video Poliţist din Gorj prins drogat la volan. Chiar el iniţiase controlul pentru că bănuia un alt coleg că se droga. Filmul raziei

Un şef de poliţie din Gorj s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan drogat, desi chiar el initiase actiunea de control. Iniţial, comisarul-şef organizase un filtru pe raza oraşului Rovinari pentru a prinde un coleg, însă cel care a căzut în plasa controlului a fost el insusi. Şeful de post ar fi consumat opium.

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 19:31

Vezi și

Cetăţean: Dacă ei, cei care au legea în mână fac aşa ceva, dar ce să mai zicem de aurolacii de prin canale.

Şeful de post din Rovinari a pus la cale o vastă acţiune de control pentru a le veni de hac şoferilor iresponsabili. Principalul vizat era chiar un coleg poliţist. Doar că a căzut singur în propria plasă. 

Poliţistul se ducea la serviciu, când a fost tras pe dreapta chiar de colegii lui. A fost pus să sufle în aparatul Drugtest, iar rezultatul a fost surprinzător: bărbatul ar fi consumat droguri. 

Victor Ţuhaşu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: Pe raza oraşului Rovinari a fost desfăşurată o acţiune pe linia verificării consumului de alcool sau a substanţelor interzise. Cu această ocazie, În urma testării de către poliţişti a unui poliţist de 43 de ani, aparatul de detecţie a substanţelor interzise a indicat pe una dintre subsţante şi efectuarea analizelor de laborator. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de conducerea unui autovehicul de către o persoană afaltă sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Pe acelaşi subiect

Surse din poliţie spun că agentul ar fi consumat opium, o substanţă toxică ce are puternice proprietăţi narcotice. Acesta este folosit ca somnifer, calmant, analgezic şi stupefiant.

Constantin Dinu, medic: Substanţele psihoactive pot afecta capacitatea de a conduce autovehicule. Asta este un lucru clar, dar efectul acestora poate varia de la o substanţă la alta.

Locuitorii din Rovinari sunt şocaţi

Localnic: Nu este normal, mai ales om al statului, angajat al statului. Nu ar trebui să umble cu aşa ceva, ce exemplu dă.

Localnic: Eu nu imi aduc aminte să se mai fi întâmplat aşa ceva aici, cu droguri.

Şeful de post s-a apărat în faţa colegilor lui. Le-a spus că ia tratament pentru răceală şi de aceea i-ar fi ieşit testul pozitiv la droguri. Poliţistului de 43 de ani i s-a deschis acum dosar penal. N-ar fi primul, pe numele său. În trecut, a fost acuzat şi de purtare abuzivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Poliţist din Gorj prins drogat la volan. Chiar el iniţiase controlul pentru că bănuia un alt coleg că se droga. Filmul raziei