Antena Meniu Search
x

Un comisar șef de poliție din Gorj a fost prins drogat la volan, după ce chiar el ar fi cerut o asemenea acțiune

Șeful Poliției Rurale Rovinari a fost prins la volan sub influența drogurilor, în timpul unei acțiuni de verificare a consumului de alcool sau alte substanțe interzise. Potrivit unor surse, comisarul șef Nicu Tănase a fost depistat de colegii săi de la Rutieră cu o cantitate destul de mare de opium în sânge.

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 13:05

Un comisar șef de poliție din Gorj a fost prins drogat la volan, după ce chiar el a cerut o asemenea acțiune. Conducerea IPJ Gorj a dispus verificări
Un comisar șef de poliție din Gorj a fost prins drogat la volan, după ce chiar el a cerut o asemenea acțiune. Conducerea IPJ Gorj a dispus verificări - Shutterstock

Potrivit IPJ Gorj, la data de 10 noiembrie a.c., în baza Planului de acțiune întocmit la nivelul IPJ Gorj, a fost desfășurată o acțiune pe raza orașului Rovinari, pe linia verificării consumului de alcool sau alte substanțe interzise.

Cu această ocazie, în urma testării de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier, a unui polițist de 43 de ani, aparatul de detecție a consumului de substanțe psihoactive a indicat la una dintre substanțe, recomandarea unor analize de laborator, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice. Poliţistul a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice, iar conducerea IPJ Gorj a dispus verificări.

Polițistul din Rovinari avea opium în sânge

Potrivit unor surse din poliție, comisarul ar fi avut o cantitate destul de mare de opium în sânge, deși le-a declarat colegilor că lua tratament pentru răceală.

Întrucât anterior testării acesta condusese autoturismul personal pe raza orașului Rovinari, în cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive.

”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la acest caz, urmând a fi dispuse măsuri corespunzătoare, în funcţie de rezultatul verificărilor”, a mai transmis IPJ Gorj.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un comisar șef de poliție din Gorj a fost prins drogat la volan, după ce chiar el ar fi cerut o asemenea acțiune