Antena Meniu Search
x

Video Polițiștii au tras cu arma în Bragadiru, ca să prindă un condamnat fugar. Când a văzut agenții, tânărul a sărit un gard şi a rupt-o la sănătoasa

Condamnat la închisoare, oprit doar cu focuri de armă! Un individ din Bragadiru, judeţul Ilfov, a încercat să fugă de poliţişti pentru a nu ajunge după gratii. Şi credea că are şi planul perfect! A escaladat un gard şi a ajuns în curtea unei societăţi comerciale, iar de acolo avea de gând să îşi piardă urma. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă un foc de armă în plan vertical ca să îl oprească pe bărbat. 

de Redactia Observator

la 04.05.2024, 08:57

Vezi și

În jurul orei 20:00, poliţiştii din Bragadiru au mers la casa bărbatului de 28 de ani, condamnat la 1 şi 8 luni de închisoare, pentru a-l ridica. După ce a fost prins de două ori, la volan, fără permis de conducere, judecătorii au decis că acesta reprezintă un pericol şi trebuie să ajungă după gratii. Însă procedura nu a fost atât de simplă pe cât pare.

Când i-a văzut pe agenţi, bărbatul a sărit un gard şi a rupt-o la sănătoasa. Agenţii au scos armele din dotare, iar un foc de avertisment a fost tras în plan vertical.

Ana-Maria Munteanu, reporter Observator: În urma focului de armă, bărbatul a fost prins, imobilizat şi încătuşat, după care a fost dus la sediul Poliţiei din oraşul Bragadiru, pentru continuarea procedurilor.

În trecut, tânărul a fost prins când fura din locuinţe

Pe acelaşi subiect

La Poliţie a ajuns şi sora individului, însă doar pentru a îi aduce lucrurile personale.

Acolo însă a avut un şoc: Sunt sora, dar nu ştiu dacă e vorba de acelaşi caz, sper să nu fie! Ştiu doar că a condus fără permis. Bine, că m-a minţit. Eu am aflat de la avocată. 

Pentru că a vrut să fugă de poliţişti, acum individul riscă o pedeapsă mai mare decât cea iniţială. 

Reporter: Îţi pare rău pentru ce ai făcut? Credeai că o să scapi dacă sari gardul? Unde te duceai?

Bărbatul ar fi un client mai vechi de-al poliţiştilor, în trecut agenţii l-au prins când fura din locuinţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Polițiștii au tras cu arma în Bragadiru, ca să prindă un condamnat fugar. Când a văzut agenții, tânărul a sărit un gard şi a rupt-o la sănătoasa