Antena Meniu Search
x

Video Cum s-au etalat fraţii Tate pe internet în prima zi de libertate. Sfidător, Andrew a postat un clip în care se plimbă fără tricou, cu un trabuc în mână

După trei luni de arest, frații Tate s-au bucurat de prima zi în libertate în vila lor de lux. Inflencerii sunt obligați să nu părăsească locuința în următoarea lună. Asta nu i-a împiedicat însă să-şi ţină constant la curent fanii pe rețelele de socializare cu tot ce fac acum. Au postat fie videoclipuri în care își etalează mușchii, fie mesaje în care își susțin nevinovăția și îi mulțumesc divinității. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.04.2023, 07:46

Vezi și

După 3 luni, cei doi milionari au scăpat de celula de câţiva metri pătraţi din arestul Capitalei şi au revenit în vila lor opulentă din Voluntari. O adevărată fortăreaţă, estimată la 7 milioane de euro, cu piscină şi sistem de supraveghere video. Curtea le-a rămas e goală acum, după ce poliţiştii au confiscat 11 maşini de lux.

Primul clip postat de Andrew Tate după eliberarea din arest

O casă din care nu vor putea însă ieşi. În vila lor din Voluntari, cei doi fraţi au şi academia unde, pentru o taxă lunară, oferă sfaturi tinerilor despre cum să devină milionari. O dată eliberat, Andrew Tate a revenit în forţă pe internet. A postat un clip în care se plimbă fără tricou prin casă cu un trabuc în mână. Filmuleţul a intrat în top pe reţelele sociale, cu milioane de vizualizări. Iar cele mai multe comentarii erau de încurajare pentru fraţii Tate. 

În descrierea clipului, Cobra Tate spune că nu a putut să stea mai mult de o oră pe telefon şi că unele obiceiuri dispar greu. Postarea se încheie cu mesajul "Trebuie să învingem diavolul." Au continuat să se exprime pe reţelele sociale şi noaptea trecută. Au mulţumit fanilor şi i-au asigurat că mesajele lor au ajuns la ei şi au fost apreciate. 

Într-o postare, Tristan Tate împarte oamenii în două categorii. Cei care au început să-i susţină abia acum, după ce au fost eliberaţi, şi cei care au crezut în ei de la bun început. Tristan dă asigurări că, în ochii lui, e o diferenţă imensă între cele două categorii. 

Iar Andrew Tate continuă să-i mulțumească divinității și reposteaza mesajul unui fan care îi spune că vor reuşi să fie mai puternici indiferent de ceea ce se aruncă spre ei. Însă ancheta în care milionarii sunt acuzaţi de trafic de persoane şi viol merge mai departe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Cum s-au etalat fraţii Tate pe internet în prima zi de libertate. Sfidător, Andrew a postat un clip în care se plimbă fără tricou, cu un trabuc în mână