Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul din Covasna, care a violat două adolescente şi se lăuda colegilor cu filmuleţele indecente, îşi racolase victimele în timpul patrulării

Un poliţist din Covasna este acuzat că ar fi violat două minore pe care le-a racolat în timpul serviciului, când patrula. Abuzurile ar fi continuat timp de doi ani.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 21.03.2024, 14:38

Vezi și

Colegii poliţistului şi procurorii de la DIICOT Covasna au stabilit faptul că agentul de poliţie, în vârstă de 42 de ani, a săvârşit aceste fapte în perioada anilor 2021 şi 2022, în mod repetat.

Îşi racolase victimele în timpul patrulării

Vorbim despre act sexual cu un minor şi pornografie infantilă cu victime care la acea vreme aveau 14 şi 15 ani, victime care au fost şi filmate de agentul de poliţie, în vârstă de 42 de ani, în ipostaze sexuale explicite. Anchetatorii au percheziţionat telefonul mobil al poliţistului şi au descoperit cu această ocazie probele faptului că poliţistul le-a filmat pe minore în astfel de ipostaze.

Cu două zile în urmă, poliţistul a fost reţinut, ieri a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere pentru care magistraţii tribunalului Covasna au hotărât să emită un mandat de arestare.

Trebuie precizat faptul că poliţistul era agent la Poliţia oraşului Covasna. Nu e primul caz. În luna ianuarie a acestui an, un alt poliţist de la aceeaşi structură a ajuns după gratii după ce a intrat fără drept peste mai mulţi vecini ai săi din localitatea Pachia şi chiar a tras asupra acestora cu o armă de vânătoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţistul din Covasna, care a violat două adolescente şi se lăuda colegilor cu filmuleţele indecente, îşi racolase victimele în timpul patrulării