Antena Meniu Search
x

Poliţistul din Covasna care şi-a descărcat nervii şi puşca pe vecin era beat şi sătul de certurile cu soţia. IPJ a încercat să ascundă fapta

A fost scandal cu focuri de armă într-o comună din judeţul Covasna. Sătul de certurile cu soţia şi ameţit bine de aburii alocoolului, un poliţist şi-a descărcat nervii, dar şi gloanţele din arma de vânătoare, pe vecini. Pentru a scăpa cu viaţă, cuplul a încercat să se baricadeze în casă, însă bărbatul a fost rănit la mână de un proiectil, iar un altul a trecut prin fereastra bucătăriei şi a ratat-o la milimetru pe femeie. Din fericire, oamenii au reuşit să scape cu viaţă. Imediat după atac, Poliţia ar fi încercat să ascundă totul. Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 11.01.2024, 08:52

Vezi și

Îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni scurţi, dezorientat, şi cu arma de vânătoare la purtător, agentul de poliţie, în vârstă de 42 de ani, s-a îndreptat glonţ spre poarta vecinilor. 

Claudiu Loghin, reporter: Totul s-a întâmplat ziua, în amiaza mare, aici, pe strada principală a satului Pachia, comuna Brateș, județul Covasna. Martorii spun că polițistul era băut și că a folosit o armă de vânătoare.

Cei doi soţia au reuşit cu greu să scape de furia poliţistului

Imediat ce vecinul a ieşit la poartă, poliţistul a început să tragă. Primul glonţ a lovit braţul bărbatului de 54 de ani, iar cel de-al doilea, a spart geamul bucătăriei şi s-a oprit în zidul casei. Cu mâna însângerată, victima a fugit în casă. Însă, agresorul l-a urmat în locuinţă.

Pe acelaşi subiect

Vecin: Avea probleme cu alcoolul, era băut. Şi-a luat pușca de vânătoare şi a început să tragă cu ea. Aici, la Csabi. Păi cum să spun, băutura a făcut asta.

Poliţistul a încercat să se sinucidă după atac

Din fericire, cei doi soţi soţi au reuşit să fugă pe uşa din spate a casei. Când şi-a dat seama că trebuie să plătească pentru ce a făcut, agentul a încercat să se sinucidă. Atât el, cât şi vecinul de 54 de ani au ajuns pe patul de spital. 

Claudiu Loghin, reporter: Conducerea IPJ Covasna a încercat inițial să ascundă cele întâmplate la Pachia. Însă, după ce informațiile au devenit publice, s-a limitat la a comunica faptul că polițistul lucrează din 2002 în cadrul instituției, că a fost testat psihologic ultima dată în februarie anul trecut și că, pentru moment, i s-a ridicat dreptul de port și folosință a armelor letale.

Agentul este cercetat acum pentru tentativă de omor, violare de domiciliu, ameninţare şi uz ilegal de armă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Poliţistul din Covasna care şi-a descărcat nervii şi puşca pe vecin era beat şi sătul de certurile cu soţia. IPJ a încercat să ascundă fapta