Antena Meniu Search
x

Video Din poliţist, prădător sexual. Agentul, care a violat două adolescente, se lăuda colegilor cu filmuleţele făcute în ipostaze indecente cu fetele

Prădător sexual în uniformă de poliţist! Un agent din Covasna a fost ridicat de procurorii DIICOT după ce, timp de doi ani, a abuzat două copile pe care le-a şi filmat în ipostaze indecente. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 21.03.2024, 08:15

Vezi și

Poliţistul a fost arestat pentru cel puţin 30 de zile. Este acum cercetat pentru un act sexual cu un minor şi pentru pornografie infantilă.

Din poliţist, prădător sexual

Anchetatorii au stabilit că totul s-ar fi petrecut între anii 2021 şi 2022, atunci când poliţistul ar fi întreţinut relaţii sexuale în mod repetat cu două minore în vârstă de 14 şi 15 ani.

A filmat totul, iar cu filmuleţele respective s-ar fi lăudat la colegi. Aşa a pornit ancheta. La percheziţii, procurorii au găsit telefonul respectiv, iar în dispozitiv au găsit stocate filmuleţele despre care vorbim. Dacă va fi găsit vinovat, agentul riscă până la zece ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Din poliţist, prădător sexual. Agentul, care a violat două adolescente, se lăuda colegilor cu filmuleţele făcute în ipostaze indecente cu fetele