Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Portile Raiului s-au deschis pentru tine! Drum lin, Paul!" Un cunoscut instructor de echitaţie din Bihor a murit ars de viu în tractorul pentru care abia şi l-a luat

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens”.

de Monica Palade

la 10.07.2023, 11:56

Sunt lacrimi amare pentru Paul, un tânăr de doar 23 de ani din Bihor care a avut parte de o moarte cumplită. Făcuse credit pentru a-şi cumpăra un tractor şi o balotieră. Nu a bănuit nici o clipă că tot efortul financiar va fi în zadar şi chiar îi va aduce sfârşitul la o vârstă atât de fragedă.

Sfârşit tragic la doar 23 de ani

Paul era din Săcădat, iubea caii şi era instructor de echitaţie. Foştii săi colegi de la centrul de agrement „Povești scrise de cai” sunt în stare de şoc după moartea băiatului senin şi visător. „Când pentru mulți viața abia începe, pentru Paul a luat sfârșit. Un sfârșit tragic care i-a spulberat toate visele! Noi, ceilalți, rămânem cu o durere puternică, dar îi vom păstra vie amintirea în memoria noastră. În memoria lui Paul, azi toate serviciile oferite de «Povești scrise de cai» vor fi gratuite, cu rugămintea de a face o donație ca ajutor pentru familia greu încercată”, au scris aceştia pe pagina sa de Facebook.

Accidentul teribil în care Paul şi-a găsit sfârşitul este în continuare investigat. Se pare că tânărul a rămas prins în balotiera ataşată de tractor care a luat foc. Cel mai probabil încerca să repare o defecţiune dar a rămas prins ca într-o capcană.

Pe acelaşi subiect

Vestea morţii i-a îndurerat pe cei care l-au cunoscut. Mesaje emoţionante au curs pe reţelele de socializare. „Ai fi facut orice, pentru oricine, om sau animal.... Ai muncit mereu pe brânci si asa te ai dus, muncind. Inca nu mi vine sa cred, sunt in stare de soc...Ne ai iubit si te-am iubit atat de mult… Ne va fi dor de îmbrățișările tale calde si bunătatea ta Paul. Am zambit mult împreună....Te-ai dus la căluțul tau frumos...sa petreceți clipe minunate acolo sus împreună si sa iubești fix la fel! Ramas bun prieten drag si bun! Dzeu sa aiba grija de tine acolo unde esti! Noi rămânem cu amintirile frumoase si un gol imens! Cerul e mai bogat cu tine acolo sus!”, “Cât de nedreaptă poate să fie viața asta, ai fost oricum muuult prea bun pentru lumea asta. Odihnește-te în pace suflet bun, nu pot să cred că un om atât de bun poate avea un asemenea sfârșit la 23 de ani, era doar un copil. RIP Paul! Ai lăsat un gol imens in sufletele tuturor celor care au avut norocul să te cunoască”, “De data asta, tristețea ne-a reîntâlnit... aș fi vrut să-l cunoști pe Coste Paul in viață, ai fi fost încântată și câștigată sufletește. Drum lin, Paul! Voi fi alături de tine pe ultimul drum, copil drag!”, “Paul a înseninat viaţa tuturor celor din din jurul lui. Dar a plecat mult prea devreme printre îngeri. Vei trăi mereu în sufletele noastre Paul!!! Iar vouă Dumnezeu sa va dea putere și mangăiere pt a trece peste aceasta grea încercare.Sincere Condoleanțe!! Adio,Paul! Drum lin, înger drag”.

“Bată-te focarea, moarte!

Că nu umbli în dreptate!

Nu mergi unde ești rugată,

Ci mergi unde ești țâpată.

Nu mergi unde ești dorită,

Ci unde nu ești trebuită.

Dar eu nu te-oi sudi rău

Că ești de la Dumnezeu!

Dar eu nu te-oi sudi tare

Că ești voia Lui cea mare!

O, bată-te focarea, moarte !

Că dacă te-aș putea prinde,

Cu lacăte te-aș-nchide!

Dragul nostru, Paul ne-am fi dorit să ne bucurăm alături de tine și de familia ta de un destin atât de frumos început ! Noi, educatorii, învățătorii și toți profesorii tăi suntem mândri că am contribuit, după puterile noastre, la devenirea ta. În urmă cu doar trei luni, ne-ai primit cu atâta entuziasm la locul tău de muncă, facându-ne atât de mândri de tânărul pe care noi l-am ,,șlefuit,, ! Iată că azi, moartea nedorită, nechemată și atât de nedreaptă ne-a răpit acel copil bun și drag și nu am reușit niciunul dintre noi să închidem pentru tine cu lăcate această soartă atât de cruntă !Ai fost pentru noi toți un exemplu de cumințenie și bunătate, un  suflet de nota 10* !!!! Suntem alături de familia greu încercată, de părinții tăi care veneau cu mândrie să participe alături de frumosul lor fiu la realizările sale, și de cele trei surori ale tale, pe care tot noi le-am îndrumat în primii pași în viață și despre care știm că te-au iubit atât de mult !!! Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să le dea mângâiere și putere ! El te-a iubit mai mult decât noi toți pământenii și a dorit pentru tine o altă împlinire. Facă-se voia Lui cea mare! Copil bălai cu chip de soare, să ne veghezi din Împărăția Cerurilor!”

“Paul a fost un om minunat. Împreună cu el am inceput proiectul Povesti scrise de cai. Mi-a fost alături la fiecare pas si oricât de greu a fost, era mereu optimist, m-a încurajat si susținut necondiționat. In fiecare părticică din acest loc e sufletul lui! Era un om atat bun, mereu cu zâmbetul pe buze , foarte harnic si dornic sa ajute pe toată lumea.Paul era omul care se bucura de lucrurile simple, iubea florile, iubea natura, iubea oameni si mai ales copiii. Iubea atat de mult caii încât și-ar fi dat viața pentru ei, erau copiii lui mult iubiți !Paul a fost o lecție de viața pentru toti cei care au avut ocazia sa-l cunoască!Amintirea lui va ramane mereu vie in sufletele noastre si cu siguranță ii vom simti întotdeauna sufletul prezent la Povesti scrise de cai . Îți mulțumim baiatule cu raze de soare in par si cu ochii albaștrii ca cerul ca ne-ai invățat copiii sa prindă aripi!”, “O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Sincere condoleante familiei îndurerate! Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet drag! Nu te vom uita niciodată!”

“Paul ai fost un băiat de o bunătate rara, harnic, dedicat, iubeai Caii, iubeai viata, ai plecat mult prea repede dintre noi. Sunt sigura ca și dincolo un cal frumos te v-a astepta sa te ghideze spre noi orizonturi! Portile raiului s-au deschis pentru tine! Drum lin Paul!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Portile Raiului s-au deschis pentru tine! Drum lin, Paul!" Un cunoscut instructor de echitaţie din Bihor a murit ars de viu în tractorul pentru care abia şi l-a luat