Antena Meniu Search
x

Gestul nesăbuit care i-a adus moartea unui bărbat din Vâlcea. Medicii n-au mai putut face nimic pentru el

Un gest nesăbuit i-a adus moartea unui bărbat în vârstă de 65 de ani din localitatea Zătreni, judeţul Vâlcea. Acesta a vrut să urce într-un tractor aflat în mers, dar a căzut de pe scară şi n-a mai avut nicio şansă. Ajunşi la faţa locului, medicii i-au declarat decesul.

de Redactia Observator

la 30.05.2023, 17:12

ambulanţă din România
Medicii n-au mai putut face nimic pentru bărbat - Shutterstock (scop ilustrativ)

Un bărbat de 65 de ani a murit după ce a încercat marți să urce într-un tractor aflat în mers și a căzut. Potrivit IPJ Vâlcea, accidentul a avut loc pe DJ 676, în localitatea Zătreni.

Bărbatul voia să urce în tractorul aflat în mers, dar gestul i-a adus moartea

Polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 65 de ani ar fi încercat să se urce din mers într-un tractor, moment în care ar fi căzut de pe scara acestuia. Echipajul medical ajuns la fața locului a declarat decesul bărbatului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Gestul nesăbuit care i-a adus moartea unui bărbat din Vâlcea. Medicii n-au mai putut face nimic pentru el