Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit strivit de tractorul cu care transporta lemne, după ce s-a răsturnat pe un drum forestier din Bacău

Un bărbat și-a găsit sfârșitul pe un drum forestier din localitatea Buhoci, după ce s-a răsturnat cu tractorul cu care transporta lemne. Bărbatul a fost strivit sub utilajul agricol și, în ciuda eforturilor medicilor de a îl salva, aceștia nu au mai putut decât să declare decesul. 

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 13:20

Un bărbat a murit strivit de tractorul cu care transporta lemne, după ce s-a răsturnat pe un drum forestier din Bacău
Un bărbat a murit strivit de tractorul cu care transporta lemne, după ce s-a răsturnat pe un drum forestier din Bacău - ISU Bacău

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Bărbatul, strivit de tractorul cu care transporta lemne

"La sosirea forţelor de intervenţie, s-a constatat faptul că în accident este implicat un utilaj agricol, răsturnat. Conducătorul utilajului a fost descarcerat de pompierii militari, cu ajutorul accesoriilor din dotare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajul medical, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit strivit de tractorul cu care transporta lemne, după ce s-a răsturnat pe un drum forestier din Bacău