Antena Meniu Search
x

Video Poveştile celor 6 iubite ale "mâncătorului de femei" Vasile Lavric, moarte sau dispărute definitiv. Trei dintre ele erau surori, iar una avea 16 ani

"Mâncătorul de femei", condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare. Şase femei, dintre care trei surori, au dispărut fără urmă sau au murit în condiţii suspecte în ultimii 40 de ani, în preajma lui Vasile Lavric, un mecanic auto din Rădăuţi. Anchetatorii au săpat în curtea lui centimetru cu centimetru, ba chiar aproape au secat un lac pentru a căuta trupurile victimelor. Iată ce probe l-au dus în spatele gratiilor.  

de Angela Bertea

la 17.05.2023, 19:44

Vezi și

''Nu sunt vinovat cu nimic!'' Asta a susţinut cu tărie Vasile Lavric timp de 40 de ani, de când iubitele şi soţiile lui au început să dispară misterios. Abia în 2020 a ajuns în spatele gratiilor sub acuzaţia că şi-a omorât ultima soţie, pe Aurica. Aveau împreună trei copii. Cadavrul femeii nu a fost găsit niciodată. Iar Lavric a fost acuzat de violență în familie, omor calificat și profanare de cadavre. Cei doi soţi au urcat împreună în maşină în seara de 10 spre 11 iunie, apoi bărbatul s-a întors singur acasă. 

Femeia a fost căutată de anchetatori peste tot. Au săpat centimetru cu centimetru în curtea lui Lavric, iar atelierul auto şi casele bărbatului au fost cercetate minuţios. Un lac din apropiere ar fi fost aproape secat în căutarea cadavrului. Nici urmă însă de Aurica.

"El a declarat că e plecată în străinătate, că îi trimite bani."

Aşa au început să iasă la iveală scheletele din dulapul unui monstru. I s-a spus "mâncătorul de femei" pentru că cele care inrau în viaţa lui dispăreau în neant. Pe alte trei surori care au căzut în mrejele mecanicului auto din Rădăuţi, între 1995 şi 2005, parcă le-a înghiţit pământul.

Pe acelaşi subiect

Trei dintre femei erau surori, iar una avea 16 ani

În 1995, Iuliana a dispărut ca şi cum n-ar fi fost.

Reporter: Iuliana, câţi ani  avea?

Mama fetei: Mică, 16 ani! Iuliana... 

Nicoleta era sora copilei şi soţia lui Lavric. A dispărut la cinci zile după ce a depus actele de divorţ, iar cealaltă soră a ei, Ramona de 18 ani, care avea deja un copil cu criminalul, a pierit fără urmă după alte trei luni. Anchetatorii au avut suspiciuni că le-a ucis pe toate şi le-a îngropat, dar nu au putut demonstra nimic. Lavric a susţinut că femeile au plecat să se prostitueze în străinătate. Mâncătorul de femei a fost dus de două ori la poligraf. În zadar.

"E o boală la el. Toate astea se întâmplau la 7-8 ani. Nu rapid una după alta, eu cred că avea o boală psihică."

Dramele femeilor din viaţa lui Lavric au început încă din 1979, când prima lui soţie a murit, suspect, într-un accident de circulaţie. S-a recăsătorit cu o altă tânără, care ar fi făcut infarct şa doar 21 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Poveştile celor 6 iubite ale "mâncătorului de femei" Vasile Lavric, moarte sau dispărute definitiv. Trei dintre ele erau surori, iar una avea 16 ani