Antena Meniu Search
x

Video "Mâncătorul de femei" şi-a aflat sentinţa. Vasile Lavric şi-a ucis soţia, iar trei surori care au avut legături cu el au dispărut

Criminalul Vasile Lavric, supranumit mâncătorul de femei, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Şi-a omorât o soţie, iar alte trei surori au dispărut ca şi cum n-ar fi existat, de aici şi-ar fi căpătat renumele. Femeile i-au fost pe rând soţii sau iubite. Cu una dintre ele a făcut şi un copil. Ani la rând, individul a spus că victimele au plecat în străinătate şi n-are nicio legătura cu soarta lor. 

de Angela Bertea

la 15.12.2022, 19:24

Vezi și

Vasile Lavric sau mâncătorul de femei e în spatele gratiilor de doi ani pentru că şi-ar fi ucis ultima soţie. Azi a aflat sentinţa: 30 de ani de închisoare. Bărbatul însă este suspectat că ar avea legătură și cu dispariția misterioasă a altor trei femei, surori, care i-au fost soții sau iubite. Soarta tinerelor Iordache rămâne însă îngropată. După ce au intrat în viaţa individului, cele trei parcă s-au evaporat. 

Bărbatul avea o autoplatformă şi obişnuia să presteze servicii de tractare pentru diferite persoane. Pe 10 iunie 2020, a plecat împreună cu soţia într-o cursă mai lungă. În dimineaţa următoare s-a întors singur acasă. Le-a spus copiilor că mama lor a plecat la o sorî in Italia, iar rudelor le-a spus că e ba prin ţară, ba prin străinătate.

Rădăuţi, Suceava. Aici a început povestea de groază a unui monstru. 

"E o boală la el. Toate astea se întâmplau la 7-8 ani. Nu rapid una după alta, eu cred că avea o boală psihică."

Pe acelaşi subiect

"El a declarat că e plecată în străinătate, că îi trimite bani." 

"Aici avea el atelierul şi repara maşinile. Dumnezeu ştie ce a făcut, eu nu-l ştiu de băiat rău."

Cum se apără Vasile Lavric, "mâncătorul de femei"

Ani la rând au căutat anchetatorii dovezi ale crimelor. I-au săpat prin curte şi i-au răscolit casa. A fost dus de două ori la poligraf, iar ancheta a fost închisă şi redeschisă la şapte ani distanţă. La un moment dat, investigatorii au găsit câteva resturi de oase care s-au dovedit a fi de animale. Pe toată perioada anchetei, Vasile Lavric a dat vina pe fosta soacră şi a susţinut că ar fi tocmit martori mincinoşi. 

"Unde au dispărut fetele, domnule Lavric?

Sunt în Italia!"

"Nea Vasile, sunteţi vinovat de ceva?

Nu sunt. Sunt ridicat abuziv."

Toate femeile care au avut de-a face cu Lavric au sfârşit tragic. Prima soţie a murit în urma unui accident de maşină după divorţ, iar a doua a făcut infract la doar 21 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Mâncătorul de femei" şi-a aflat sentinţa. Vasile Lavric şi-a ucis soţia, iar trei surori care au avut legături cu el au dispărut