Antena Meniu Search
x

Video Premierul Cîţu anunţă revenirea la normalitate de la 1 iunie, doar dacă 35% din populaţie se vaccinează până atunci: "Depinde de noi să revenim la normalitate"

de Redactia Observator

la 22.04.2021, 17:23

  • Premierul Florin Cîţu a anunţat că a avut şedinţa Comitetului Interministerial pentru revenirea României la normalitate, începând cu 1 iunie, o şedinţă pe care "o aştepta de un an de zile".

Întoarcerea la normalitate pe 1 iunie, doar cu 35% din populaţie vaccinată

Florin Cîţu: "Astăzi putem să vedem cum revenim la normalitate. Prima parte, pe 1 iunie. Nu înseamnă că revenim toţi la normalitate, înseamnă un pas important. Am spus ca atunci putem să facem acest lucru dacă avem aproape 35% din populaţie vaccinată. Depinde de noi, aşa cum a depins şi până acum. Şi acum depinde de noi să revenim la normalitate".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Declaraţii Florin Cîţu

- A fost o şedinţă în care s-a aprobat regulamentul, le-am spus colegilor cum cred că ar trebui să lucreze. Sunt toate ministerele. In regulament se trebuie să se întâlnească săptămânal, dar pot avea şedinţe extraordinare oricând. Nu revenim la 1 iunie la normalitate 100%. Asta este clar. Dar vom arăta un prim pas.

- Toate propunerile vor fi discutate în acest comitet interministerial. Crecă că în perioada imediat următoare putem să vorbim doar de situaţii pilot. Nu putem vorbi în perioada imediat următoare de a redeschide un sector sau altul în totalitate. Sunte deschis tuturor propunerilor.

- Nu putem vorbi despre renunţarea la mască de la 1 iunie. Până nu avem 10 milioane de cetăţeni vaccinaţi nu poate fi vorba despre aşa ceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Premierul Cîţu anunţă revenirea la normalitate de la 1 iunie, doar dacă 35% din populaţie se vaccinează până atunci: "Depinde de noi să revenim la normalitate"