Antena Meniu Search
x

Preotul mort în accidentul de la Cornu Luncii şi fiica sa au fost conduşi pe ultimul drum de 100 de preoţi!

Petru Gavril, preotul mort în tragicul accident de la Cornu Luncii, dar şi fiica sa în vârstă de 7 ani, au fost conduşi pe ultimul drum de 100 de preoţi.

Petru Gavril, preotul mort în tragicul accident de la Cornu Luncii, dar şi fiica sa în vârstă de 7 ani, au fost conduşi pe ultimul drum de 100 de preoţi.

Cei doi au fost înmormântaţi în comuna Lămăşeni din Suceava, iar la slujbă au participat 100 de preoţi şi peste 500 de oameni simpli, rude, prieteni şi chiar necunoscuţi care au fost impresionaţi de tragedia produsă sâmbătă, chiar de Sfânta Parascheva, la Cornu Luncii.

În urma accidentului de la Cornu Luncii, cinci oameni au murit, iar alţi patru au ajuns în stare gravă la spital. Preotul Petru Gavril, fiica sa în vârstă de 7 ani, sora lui şi soţul acesteia, dar şi şoferul care a provocat nenorocirea, şi-au pierdut viaţa în urma impactului produs la o viteză de peste 150 de km/h.

Pe acelaşi subiect
In urma accidentului de la Cornu Luncii, masinile au fost distruse in totalitate

RECOMANDARE - Cine sunt victimele tragediei de la Cornu Luncii din Suceava! Un preot și familia sa au murit chiar de Sfânta Parascheva

La spital au ajuns soţia preotului şi trei dintre copiii lor. Dintre aceştia, o fetiţă se zbate între viaţă şi moarte, având numeroase leziuni şi traumatisme suferite în urma accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Preotul mort în accidentul de la Cornu Luncii şi fiica sa au fost conduşi pe ultimul drum de 100 de preoţi!