Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri despre starea victimelor tragediei de la Cornu Luncii. Fiica de 10 ani a preotului are puține șanse de supraviețuire (VIDEO)

Medici de la spitalul din Suceava au dezvăluit detalii despre starea de sănătate a membrilor familiei preotului, victime ale accidentului din Cornu Luncii.

Medici de la spitalul din Suceava au dezvăluit detalii despre starea de sănătate a membrilor familiei preotului, victime ale accidentului din Cornu Luncii.

Soția preotului Petru Gavril, Maria Gavril, și trei copii, o fetiță de 10 ani, una de 8 ani și un băiețel de 3 ani, sunt internați la Spitalul de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, în urma tragediei petrecute sâmbătă și în urma căreia preotul Petru Gavril, fetița lui, în vârstă de 6 ani, sora și cumnatul său, precum și șoferul care a provocat accidentul și-au pierdut viața.

Întreaga familie se îndrepta spre Iaşi, pentru a merge să se roage la moaștele Sfintei Parascheva. 

Pe acelaşi subiect

Medicii de la spitalul din Suceava au declarat, luni, că starea fetiței de 10 ani este deosebit de gravă, existând puține șanse de supraviețuire.

"Fetița de 10 ani a venit cu un traumatism canio-cerebral foarte grav, care deși a fost operat, rămâne încă cu țanse minime de supraviețuire. A avut un hematom subdural, care a fost evacuat, dar starea substanței cerebrale este atât de deteriorată, încât posibilitatea de supraviețuire este minimă", a declarat unul dintre medici.

Acesta a precizat, de asemenea, că starea soției preotului este una deosebit de gravă.

"Cealaltă pacientă, mama, a venit cu un inventar foarte grav: a avut ruptură de splină, ruptură de rinichi, la care s-a încercat salvarea rinichiului și nu suntem convinși că am ajuns pînă acolo, traumatism cranio-cerebral, deci un număr de leziuni care fac prognosticul nefavorabil", a mai spus medicul.

Maria Gavril este internată în secția Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava și are nevoie de cantități mari de sânge din grupa B III negativ.

În spitalul din Suceava mai sunt internați alți doi copii ai familiei Gavril, o fetiță de 8 ani și un băiețel de 3 ani, care sunt în stare stabilă, la Chirurgie Pediatrică. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Dezvăluiri despre starea victimelor tragediei de la Cornu Luncii. Fiica de 10 ani a preotului are puține șanse de supraviețuire (VIDEO)