Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Preparatul tot mai popular în România. Vine din Hawaii iar cererea a explodat în ultimul an: "E o shaorma modernă"

Este Ziua Internaţională a Poke Bowl-ului, un preparat nou pe piaţa din România, dar tot mai popular. Doar în ultimul an, comezile pentru acest tip de preparat s-au dublat în ţara noastră! Bolul cu de toate este considerat o masă completă şi sănătoasă de nutriţionişti.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 19:26

Poke bowl-ul se încadrează perfect în conceptul de masă sănătoasă, dar şi gustoasă cu ingrediente fresh, care îmbină perfect proteinele, glucidele şi grăsimile sănătoase. 

"Este o masă foarte săţioasă, pot să o mănânc pe fugă şi este foarte estetic. Îmi place să mănânc mâncare colorată!", spune un fan al acestui tip de preparat.

Cererea pentru astfel de preparate a explodat în România

Vezi și

Doar în ultimul an, cererea pentru astfel de preparate a explodat în ţara noastră. Curiozitatea îi îndeamnă pe multi să încerce un poke.

Pe acelaşi subiect

"Cum este un produs foarte estetic, lumea îl comandă nu neapărat doar pentru gustul bun pe care îl are şi pentru că este foarte săţios, ci şi pentru a pune o poză pe story şi de asemenea este şi un produs rece şi este perfect pentru delivery", spune Daria Săvulescu, TikTok manager restaurant asiatic.

Poke Bowl îşi are orginile în Hawaii şi este o reţetă pescărească. Preparatul are la bază peşte crud, dar acum combinațiile sunt nelimitate.

"Este o shaorma modernă! Totul se ambalează foarte rapid! Avem opţiuni de quinoa, conopidă sau trei tipuri de orez, putem să ne alegem mai multe tipuri de proteină cum ar fi somon, ton, pui, creveţi gătiţi sau şi opţiuni vegetariene, de tofu, legumele şi fructele, completând totul cu două tipuri de sosuri şi un topping la alegere", spune Sofia Giurgiu, administrator restaurant de poke.

Perioada preferată a zilei pentru a comanda poke rămâne prânzul, unde am înregistrat în medie 26% dintre comenzi în acest interval orar, însă se pare că este şi pentru cină o alegere destul de populară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Preparatul tot mai popular în România. Vine din Hawaii iar cererea a explodat în ultimul an: "E o shaorma modernă"