Antena Meniu Search
x

Video Chef Orlando Zaharia a gătit pentru 250 de copii de la un spital din Capitală. Preparatul cu care i-a bucurat pe cei mici în prag de 1 iunie

Mâncarea de spital poate fi delicioasă. O dovedeşte Chef Orlando Zaharia care, în fiecare lună face meniul pentru sute de bolnavi. În prag de 1 Iunie, a gătit pentru 250 de copii de la Spitalul Victor Gomoiu din Capitală şi a fost rândul lui să fie notat şi evaluat. Preparatul, pe care de obicei nu-l găsim la mesele din spitale, a fost nu doar delicios, ci şi extrem de sănătos. 

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 21:31

"Gătim pentru 250 de copii astăzi, să le facem o surpriză de 1 iunie, ziua tuturor copiilor. Şi noi suntem nişte copii. Şi ne-am gândit să facem un wrap de pui", spune Chef Orlando.

Chef Orlando Zaharia şi-a adus ajutoare de nădejde

"Am venit să gătesc cu doi prieteni foarte buni. Şi ei sunt chefi bucătari. Chef Daniel Bârsan si chef Lazăr Florian", mai spune Chef Orlando.

Vezi și

"Acţiuni ca cea de astăzi se întâmplă o dată pe lună în cadrul proiectului gustos şi sănătos în farfuria din spital. Bucătari cunoscuţi vin alături de noi să dea gust mâncării din spital şi să bucure copiii", povesteşte Magda Popescu, Asociaţia din Grijă pentru Copii. 

După ore bune de muncă, echipa de bucătari termină toate porţiile. 

Chef Orlando vrea să dea savoare mâncării în cât mai multe spitale din România. În fiecare lună, va stabili meniul într-o unitate medicală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Chef Orlando Zaharia a gătit pentru 250 de copii de la un spital din Capitală. Preparatul cu care i-a bucurat pe cei mici în prag de 1 iunie