Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prima ipoteză în cazul soţilor găsiţi morţi într-un apartament din Braşov. Ce l-ar fi împins pe bărbat la crimă

O descoperire şocantă într-un apartament din Braşov avea să scoată la lumină o crimă, urmată de sinucidere. Doi soţi au fost găsiţi fără viaţă, după ce poliţiştii au fost alertaţi de vecini că din locuinţă s-au auzit zgomote.  

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 12:44

Prima ipoteză în cazul soţilor găsiţi morţi într-un apartament din Braşov. Ce l-ar fi împins pe bărbat la crimă

Ipoteza de la care pornesc anchetatorii în cazul celor doi soţi găsiţi morţi într-un apartament de bloc din Braşov este aceea că bărbatul ar fi omorât-o pe femeie cu lovituri de cuţit, pe fondul geloziei, a declarat, marţi, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Radu.

"Moartea a fost violentă în cazul ambelor persoane. Au fost urme evidente ale unei lupte între cele două persoane. Arma crimei a fost un cuţit din locuinţă. Ipoteza principală pe care mergem în momentul de faţă, având în vedere datele care s-au coroborat până în acest moment, este cea că soţul şi-ar fi ucis soţia, iar mobilul se pare că este gelozia", a spus Adrian Radu.

Gelozia, principala ipoteză

Articolul continuă după reclamă

Potrivit acestuia, numărul exact de lovituri de cuţit aplicat femeii va fi stabilit de autopsie. În ce priveşte motivul crimei urmată de sinucidere, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov a precizat că cei doi soţi nu se mai înţeleau de circa o lună de zile, iar femeia ar fi intenţionat să introducă divorţ.

Pe acelaşi subiect

Totodată, Adrian Radu a menţionat că în locuinţă a fost găsită o medicaţie pentru persoane care acuză depresia, răspunzând unei întrebări legată de antecedentele bărbatului.

Doi soţi, în vârstă de 50 şi respectiv 57 de ani, au fost găsiţi, luni, decedaţi într-un apartament din municipiul Braşov, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ). Conform sursei citate, femeia şi bărbatul morţi au fost găsiţi de poliţie, care a intervenit în urma primirii unui apel telefonic, întrucât fuseseră semnalate de locatarii vecini zgomote venite din apartamentul acestora.

"La faţa locului s-a deplasat, de îndată, un echipaj de poliţie, care a procedat la pătrunderea în forţă, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul ISU Braşov, în locuinţă, unde a identificat două persoane decedate, soţ şi soţie, de 57, respectiv 50 de ani. Faţă de aspectele constatate, a fost solicitată echipa operativă de cercetare şi a fost informat procurorul de caz. La acest moment, cercetările sunt în curs de desfăşurare, urmând a se stabili, în detaliu, împrejurările producerii evenimentului", a transmis, luni, IPJ Braşov.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Prima ipoteză în cazul soţilor găsiţi morţi într-un apartament din Braşov. Ce l-ar fi împins pe bărbat la crimă