Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soţ şi soţie, găsiţi morţi într-un apartament din Braşov. Vecinii au sunat la poliţie după ce au auzit zgomote 

Doi soţi în vârstă de 50, respectiv 57 de ani, au fost găsiţi morţi, luni, într-un apartament din Braşov. Poliţiştii au intrat cu forţa în locuinţă, fiind chemaţi de vecinii care au auzit zgomote din locuinţă, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 14.10.2024 , 16:57

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Secţia 2 Poliţie au fost solicitaţi astăzi, 14 octombrie, să intervină, în urma primirii unui apel telefonic direct, la o adresă din municipiul Braşov, întrucât fuseseră semnalate de locatari zgomote, venite dintr-un apartament. La faţa locului s-a deplasat, de îndată, un echipaj de poliţie care a procedat la pătrunderea în forţă, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul ISU Braşov, în locuinţă, unde a identificat două persoane decedate, soţ şi soţie, de 57, respectiv 50 de ani”, a arătat, luni după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

Ca urmare, a fost solicitată echipa operativă de cercetare şi a fost informat procurorul de caz.

În prezent, cercetările sunt în curs de desfăşurare, urmând a se stabili, în detaliu, împrejurările producerii evenimentului.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Evenimente » Soţ şi soţie, găsiţi morţi într-un apartament din Braşov. Vecinii au sunat la poliţie după ce au auzit zgomote