Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soţi găsiţi morţi în apartamentul lor din Braşov. Bărbatul şi-ar fi ucis partenera, apoi şi-a luat viaţa

Descoperire macabră făcută de poliţişti. Doi soţi în vârstă de 50, respectiv 57 de ani, au fost găsiţi fără suflare într-un apartament din Braşov. Apelul la 112 a fost dat de vecini, care au auzit zgomote dubioase în locuinţa celor doi. Surse judiciare spun că ar fi vorba de o crimă urmată de sinucidere. 

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 08:31

Tragedia s-a petrecut ieri, la orele prânzului, după ce între cei doi soţi ar fi izbucnit un conflict. Alarmaţi de zgomotele puternice şi strigătele de ajutor, vecinii au sunat la 112. Într-o criză de nervi, bărbatul nu s-a mai putut controla şi şi-a ucis partenera de viaţă. Vecinii sunt şocaţi pentru că cei doi păreau o familie normală.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului, la rândul lor, au cerut ajutorul pompierilor pentru că nu reuşeau să pătrundă în apartament. După ce au spart uşa, forţele de ordine au făcut descoperirea macabră, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva. Cei doi erau deja morţi.

Vecin: Nu ştiu nimic, doar că erau oameni paşnici, fără scandal, fără nimic.

Vezi și

R: Dar aţi auzit gălăgie?

Vecin: Vecina de la parter, de pe partea celaltă, a auzit când a strigat: „Ajutor! Etajul 1.“

Bărbatul lucra într-un centru din Poiana Braşov care se ocupa cu închirierea bicicletelor vara şi a schiurilor iarna. Cei doi erau căsătoriţi de trei ani, iar femeia îl ajuta. Deocamdată, nu se ştie din ce cauză s-a petrecut dubla nenorocire.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Evenimente » Soţi găsiţi morţi în apartamentul lor din Braşov. Bărbatul şi-ar fi ucis partenera, apoi şi-a luat viaţa