Antena Meniu Search
x

Prima ipoteză în cazul tinerei românce care s-a sinucis în Portul Calais, din Franţa. Fata şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe un feribot. Totul a fost filmat

Apar informaţii noi în cazul româncei de 28 de ani care și-a pierdut viața duminică, în portul Calais, după ce s-a aruncat în apă, de la bordul unui feribot.

Apar informaţii noi în cazul româncei de 28 de ani care și-a pierdut viața duminică, în portul Calais, după ce s-a aruncat în apă, de la bordul unui feribot.

Din primele informaţii, care se bazezează pe declaraţii ale persoanelor din anturajul fetei, se pare că aceasta suferea de depresie, potrivit bfmtv.com.

Reamintim că duminică, românca de 28 de ani s-a sinucis aruncându-se de pe un feribot. Femeia s-a îmbarcat în Dover, Marea Britanie, iar când a ajuns în Portul Calais din Franța, a sărit în mare și s-a înecat.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale feribotului se vede cum tânăra se aruncă în apă când nava părăsește portul.

Pe acelaşi subiect

O echipă de intervenție a încercat să o găsească și să o salveze, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea. 

Tânăra a fost declarată decedată la bordul navei de intervenție.

Ancheta continuă în acest caz.

  • Pe acelaşi subiect:

Tragedie în Franţa! O tânără româncă s-a sinucis în Portul Calais, aruncându-se în apă de la bordul unui feribot. Momentul a fost surprins de camerele video

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Prima ipoteză în cazul tinerei românce care s-a sinucis în Portul Calais, din Franţa. Fata şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe un feribot. Totul a fost filmat