Antena Meniu Search
x

Video Prima măsură luată împotriva bărbatului care ar fi vrut să-şi strivească soţia şi fetiţa cu maşina. Copila, traumatizată în urma incidentului

Maramureşeanul care a urcat cu un Jeep peste maşina în care se aflau fiica sa şi mama copilei - femeia cu care se află în proces de divorţ - dă primele declaraţii în dosarul de tentativă de omor în care este cercetat. Până când aflăm dacă a fost sau nu reţinut, judecătorii i-au prelungit ordinul de restricţie pe perioada maximă: 6 luni.

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 20:47

Vezi și

Însoţit de avocat, cu privirea în pământ, bărbatul pe care procurorii îl acuză de tentativă de omor după ce au văzut, în imaginile teribile surprinse de o cameră de supraveghere, impactul dintre maşina sa şi cea a soţiei sale, a ajuns pentru prima dată la audieri. La scurt timp a ajuns la instanță și cea cu care acuzatul este căsătorit de 10 ani.

Două ore mai târziu, a venit şi decizia magistraţilor: prelungierea ordinului de protecţie pe perioada maximă: jumătate de an.

Reporter: Vă simţiţi în siguranţă astăzi?

Victimă: Acum, da. Acum da că ştiu nu mai este pericolul care.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Cum a fost de luni până astăzi?

Victimă: Un calvar, o traumă.

La patru zile de la incident, vocea victimei încă tremură când femeia îşi aduce aminte că bărbatul pe care l-a iubit, tatăl fetiţei de 9 ani aflată pe bancheta din spate, a accelerat şi a intrat frontal cu maşina în ele.

Victimă: Frică. Ce ar fi putut să simtă orice femei sau orice om în lumea asta. Doar frică. Nu pot să-mi dau seama ce a fost în capul lui, nu ştiu de ce a ales să facă lucrul acesta.

Reporter: Fetiţa cum se simte?

Victimă: Acum este bine. Are ceva dureri în piept, dar în rest este bine. Trauma rămâne.

Avocatul bărbatului spune că a aflat de acuzaţia de tentativă la omor din presă.

Ionuț Pîrvu, avocat agresor: Mandatul nu a fost citit în sală. În sală s-a dezbătut doar cauza civilă privind ordinul de protecţie. Mandatul a fost cu ducere la poliţie pentru audieri.

În timp ce avocatul său dădea interviu, acuzatul a fost scos de polițiști pe o altă uşă a Judecătoriei din Vișeul de Sus și dus la Baia Mare, unde este audiat și la această oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Prima măsură luată împotriva bărbatului care ar fi vrut să-şi strivească soţia şi fetiţa cu maşina. Copila, traumatizată în urma incidentului