Antena Meniu Search
x

Video Mărturia femeii care era să moară strivită de soţ, împreună cu fiica sa. Vecinii îl apără pe bărbat şi îl consideră "deosebit de cuminte"

Scene şocante filmate în oraşul Vişeul de Jos din Maramureş. Un individ s-a urcat cu maşina peste autoturismul în care se aflau soţia şi fiica sa de 9 ani. După impact, copila a reuşit să fugă, în schimb femeia ar fi fost bătută crunt în stradă. Cei doi sunt în divorţ iar bărbatul ar fi încercat să o omoare din cauza geloziei, le-a spus victima reporterilor Observator. Agresorul este liber, a primit doar un ordin de restircţie, valabil până mâine. Şi asta deşi în trecut a mai avut un dosar penal pentru lovire si a primit o amenda penala.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 07.06.2023, 20:45

Vezi și

Camera de supraveghere de pe o stradă din Vişeu de Jos a suprins momentul în care individul aflat la volanul unei maşini de teren loveşte în plin, din faţă, autoturismul în care se aflau soţia şi fiica lui de 9 ani. Practic se urcă peste cealaltă maşină şi accelerează în continuare până o împinge mai mulţi metri. Pe imagini se vede cum copila deschide uşa şi o ia la fugă în direcţia opusă. Soţia spune că gestul a fost unul premeditat, o tentativă de omor. 

Mărturia femeii care era să moară strivită de soţ, împreună cu fiica sa

Victima: A sunat fata şi i-a zis sun-o pe maică-ta şi spune-i să vină să te ia că o omor, am pornit în drum spre casă, în momentul în care am intrat pe asfalt, soţul meu se afla la 150-200 de metri distanţă oprit, staţiona în mijlocul străzii. În momentul în care m-a văzut pe mine a accelerat brusc maşina, ne-a lovit frontal. 

Femeia povesteşte că după accident, bărbatul ar fi lovit-o, iar din mâinile lui ar fi scăpat-o câţiva vecini. Şi toate astea dintr- o criză de gelozie. Cei doi sunt în divorţ. 

Pe acelaşi subiect

Victima: În momentul în care am coborât din maşină, m-a luat la pumni, picioare, am căzut jos. chiar nu mai ştiu exact, lovituri au fost foarte multe până au ajuns vecinii să mă ia pe mine. Am intrat într-o curte şi am sunat la 112. Cred că o criză de gelozie pentru că înainte am avut o discuţie cu el că mi-am găsit undeva de lucru pe vreo două luni de zile, voiam să mă duc sezonieră pe litoral 

Femeia şi copilul au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. 

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: Victima le-a declarat politiştilor caă soţul său a provocat intenţionat accidentul întrucât se află în proces de divorţ, iar după accident acesta a continuat să o agreseze fizic. Poliţistii au deschis dosar pentru violenta in familie si au emis ordin de restricţie. 

Deşi este cercetat pentru tentativă de omor, bărbatul a fost lăsat în libertate. Şi asta deşi în trecut a mai avut un dosar penal pentru lovire si a primit o amendă penală. În localitate, vecinii sunt de partea lui şi îi caută scuze.

Vecini: Un baiat deosebit, foarte bun copil nu stiu daca a urcat intentionat. Cine a vazut ca a urcat intentionat? Ei i-a trebuit sa cante, sa faca nu stiu ce inregistrari cu manele. Fata ar fi avut un amant, a vrut să o tamponeze, numai să o sperie, nu are el intentii din astea. Am venit sa va spun ca e deosebit de cuminte, l-a provocat şi a cazut in capcana ei, l-a provocat categoric. 

Mâine, judecătorii decid dacă îi ridică sau îi prelungesc individului ordinul de restricţie. Anul trecut, un alt bărbat şi-a ucis soţia după ce a intrat intenţionat cu maşina în pasarela metalică din zona Pipera, din Capitală. Femeia era pe scaunul din dreapta şi a murit pe loc.

Individul este judecat în stare de arest pentru omor calificat şi riscă până la 25 de ani de puşcărie. Astfel de cazuri au dus la un adevărat fenomen în România. Femeile sunt ținta violenței domestice, care nu ia sfârșit nici măcar atunci când este emis un ordin de restricție. Statisticile arată că una din patru femei a fost agresată de partener cel puțin o dată în viață. Numai anul trecut 40 de mii de femei au căzut pradă violenţei extreme. 40 de dintre ele dar şi 4 copii au murit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mărturia femeii care era să moară strivită de soţ, împreună cu fiica sa. Vecinii îl apără pe bărbat şi îl consideră "deosebit de cuminte"