Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Prima reacție a educatoarelor din Gorj, acuzate de mama unui băiețel cu sindromul Down că l-au exlus din serbarea: "Cu această mămică am avut numai probleme"

Prima reacție a educatoarelor de la gradinița din Gorj, acuzate de mama unui băiețel că i-au exclus fiul din serbarea de sfârșit de an. Cadrele didactice spun că situația ar fi cu totul alta față de ce a povestiti mama copilului pe rețelele de socializare și că nu ar fi prima dată când au probleme cu femeia. Mama a răspus imediat la mesajul postat de cele două educatoare, spunând că acestea mint. 

de Redactia Observator

la 21.06.2024 , 10:56

Supărată de ce s-ar fi întâmplat la serbarea de final de an, mama copilului diagnosticat cu sindromul Down, și-a spus frustrarea pe Facebook. Femeia susține că fiul ei nu a fost implicat în serbare și că ar fost singurul copil are nu a avut un costul, un rol și o poezie. 

"Pe grup, au lăsat mesaj ca fiecare părinte să îmbrace conform rolulului de-l are am tot aşteptat. Am mers la serbare unde toţi copilaşii erau costumaţi cu costume frumoase, al meu a venit la mine, mi-a arătat cu degetul copilaşii", spune mama revoltată.

"Nu au fost niciodat probleme la grupe, este un copil foarte, foarte cuminte. Cred ca a fost doar o simpla problema de comunicare", a răspuns directorul şcolii.

Articolul continuă după reclamă

La o zi după mesajul postat de mama revoltată, a venit și reacția celor două educatoare. Tot printr-o postare pe Facebook, cele două au contrazis tot ce a spus mama și spun că nu ar fi prima divergență pe care o au cu femeia. Poza postată de mama copilului, spun educatoarele, ar fi fost făcută înainte și nu în timpul serbării.

Pe acelaşi subiect

Mai mult, ele spun că femeia l-a luat pe copil și au plecat înainte ca serbarea să înceapă, fără să fie convinsă nici măcar de directoarea grădiniței să rămână.

Mama copilului însă nu este de acord cu ce spun cele două educatoare și a reacționat din nou. 

"Doamnelor educatoare, nici nu știu cum sa încep...va pot spune un singur lucru, puteați să dați replica la ce am scris eu, dar nu mințind! În ghiozdanul copilului meu nu ați pus voi, NICIODATA acele 4 versuri pe care să le spuneți voi! Ați stat cam mult sa judecați problema asta, trebuia ieri să-mi spuneți ca s-a produs o încurcătură și că Vladimir a pierdut bilețelul. Copilul meu niciodată nu a desfăcut ghiozdanelul, așa că minciunile astea erau crezute poate atunci, la serbare, când v-am întrebat, nu după 24 de ore...o sa atașez și filmarea când dumneavoastra îmi spuneți că puteam și eu sa-l costume cumva, de ce nu ați spus atunci ca l-ați pus în ghiozdan, dar l-a pierdut Vladimir. În alta ordine de idei,eu nu contest grija d-voastra pentru ceilalți copilași,eu am vorbit strict de copilul meu! O sa mergem cât de departe se poate,sa vedem cât țin pilele d-voastră!", este reacția mamei, după mesajul postat de educatoare.

Inspectoratul şcolar face acum o anchetă în presupusul caz de discriminare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Prima reacție a educatoarelor din Gorj, acuzate de mama unui băiețel cu sindromul Down că l-au exlus din serbarea: "Cu această mămică am avut numai probleme"