Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Acuzaţii grave la o grădiniţă din Gorj. O mamă susține că fiul ei cu sindromul Down a fost discriminat de educatoare la serbare: "Singurul copilaș necostumat"

Caz revoltător la o grădiniță din Gorj. O mămică susține că fiul ei, care ar fi diagnosticat cu sindromul Down, a fost discriminat în timpul unei serbări. Mama, care și-a scris revolta pe Facebook, spune că micuțul a fost singurul copil care nu a avut nici poezie și nici costum. Mai mult, aceasta ar fi fost ignorată de cele două educatoare care s-au ocupat de organizarea serbării. 

de Redactia Observator

la 20.06.2024 , 22:16

Acuzaţii grave la o grădiniţă din Gorj. O mamă susține că fiul ei cu sindromul Down a fost discriminat de educatoare la serbare Acuzaţii grave la o grădiniţă din Gorj. O mamă susține că fiul ei cu sindromul Down a fost discriminat de educatoare la serbare - Facebook

Supărată și idignată de cele întâmplate, femeia a povestit totul pe rețelele de socializarea. Postarea a devenit rapid virală și mii de oameni s-au arătat revoltați. Copilașul ar avea sindromul Down. 

"Cam așa s-a ținut servarea la grădinița cu program prelungit Novaci, grupa mare! Singurul copilaș necostumat pentru serbare a fost Vladimir. Pe ce motiv, nu știu, dar bănuiesc! Domnișoarele educatoare, A.P și G.V, nu au avut buna plăcere să îmi spună și mie cum să-l îmbrac și eu. Adică, tot eu sunt vinovată ca ceilalți părinți au primit în ghiozdanele copilașilor, rolurile și cum să-i îmbrace, numai noi nu! Sincer, am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat astăzi. Pe mine, ca mamă, m-a durut, dar asta nu rămâne așa, că nu e ok", este mesajul mamei. 

ISJ s-a autosesizat în urma postării făcute de mama micuțului.

Articolul continuă după reclamă

Oamenii, revoltați

Pe acelaşi subiect

"Să le fie rușine, cum poți să faci discminări între copiii? De asta nu ne mai rabdă Dumnezeu,în fața lui Dumnezeu suntem toți egali"

"Păcat că au procedat aşa"

"Greu să fi om....!"

"Cum să dăruiești când tu nu ai, când în tine nu există, adică omenia, despre ea este vorba"

"Foarte urat din partea lor. Dumnezeu e sus si vede tot ce fac ele acum."

"Rușine"

"Așa ceva numai la noi în România există"

"În ce lume trăim"

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Acuzaţii grave la o grădiniţă din Gorj. O mamă susține că fiul ei cu sindromul Down a fost discriminat de educatoare la serbare: "Singurul copilaș necostumat"