Meniu
Search
x

Video Primele explicații ale Poliției din Argeș, după scandalul din Vlădești. Agent filmat cum privește pasiv bătaia cu bâte și pietre

Bătaie cu bâte şi pietre în plină stradă, ieri, într-o localitate din Argeş. Conflictul în care au fost implicate două familii ar fi pornit după ce câinele uneia dintre ele a încălcat proprietatea celeilalte. În imaginile filmate de amatori, însă, se vede cum un poliţist ajuns la scandal priveşte pasiv scena, chiar dacă martorii îl roagă să intervină. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

De Redactia Observator la 15.09.2021, 08:49
Vezi și

Trageţi, trageţi în sus că se omoară! Aoleu!

În imagini se vede cum cele două familii din Vlădeşti, judeţul Argeş, se lovesc cu tot ce găsesc la îndemână. Un poliţist sosit la faţa locului se întoarce însă cu spatele la scenă şi se îndepărtează liniştit. Chiar dacă martorii îi cer să intervină. 

Florin Popa, IPJ Argeş: Imaginile care au apărut până în prezent ilustrează doar o parte din activitatea desfăşurată de poliţişti.

Potrivit IPJ Argeş, agentul ar fi folosit în mod repetat spray-ul lacrimogen în timpul intervenţiei. Modul în care a acţionat, însă, va fi verificat de colegii săi. Scandalul dintre cele două familii a fost în cele din urmă aplanat în urma intervenţiei mai multor agenţi.

Pe acelaşi subiect

De la ce a pornit scandalul din Vlădești

Totul ar fi pornit de la un câine care, odată ajuns pe proprietatea uneia dintre familii, ar fi fost lovit.

Ei au avut un câine... Care a zis că copiii mei l-au omorât cu pietre. Dar nu au venit cu vorba frumoasă. Au venit cu ceartă şi cu scandal. 

De partea cealaltă lucrurile se văd altfel. "Dacă i-am zis cu frumosul şi am venit aici şi i-am zis cu frumosul, ei au sărit cu topoare, cu lopeţi, cu de toate alea să ne omoare", susține un localnic.

Două persoane au ajuns la spital în urma încăierării. Alte trei au fost duse la secţie pentru audieri. Peste noapte, zeci de poliţişti şi mascaţi au rămas în comună pentru a se asigura că scandalul nu va începe din nou.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Primele explicații ale Poliției din Argeș, după scandalul din Vlădești. Agent filmat cum privește pasiv bătaia cu bâte și pietre