Antena Meniu Search
x

Priomanul care a îngrozit Capitala e de negăsit. Poliţia spune că e un individ foarte agresiv

Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a-l prinde pe tânărul care a incendiat opt maşini în Capitală.

Vezi și

Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a-l prinde pe tânărul care a incendiat opt maşini în Capitală. După ce au vizionat imaginile de pe 200 de camere de supraveghere, ofiţerii au oferit şi primele imagini din noaptea atacurilor în serie. Criminaliştii le-au analizat şi spun că piromanul acţionează cu mult sânge rece. Este agresiv şi când se întâlneşte cu martorii. După cinci zile, încă nu a putut fi prins.

Sunt primele filmări surprinse de camerele de supraveghere cu piromanul care a incendiat opt maşini. Nimic din comportament nu-i trădează intenţiile. La un moment dat, într-una dintre filmări, se poate vedea cum după ce bea dintr-o sticlă, stropeşte restul pe maşinile pe lângă care trece. 

Un piroman care încă le dă uriaşe bătăi de cap poliţiştilor. Ar fi ales la întâmplare maşinile pe care le-a incendiat şi nu a lăsat urme.

Fără să aibă un suspect principal în acest caz, anchetatorii au căutat indicii despre idenitatea lui în mii de ore de filmări de la peste 200 de camere de supraveghere. Au însă nevoie de ajutor, iar pentru asta au creat o linie specială.

Un individ periculos care ar putea lovi oricând. Anchetatorii au indicii că acelaşi bărbat ar fi încercat să incendieze, în aceeaşi noapte, şi un bloc de locuinţe. 

Astăzi, un bărbat care corepsundea semnalmentelor a fost adus la secţia 4 de Poliţie, însă a fost eliberat după mai multe ore de audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Priomanul care a îngrozit Capitala e de negăsit. Poliţia spune că e un individ foarte agresiv