Antena Meniu Search
x

Imagini teribile de la locul accidentului din Neamţ. Însărcinată, soţia şoferului dubei în care au murit înecaţi 9 oameni l-a strigat continuu de pe mal

În duba morţii, au pierit patru fraţi. Alţii erau veri, sau cumnaţi. Cu toţii, însă, se cunoşteau de-o viaţă.

Vezi și

În duba morţii, au pierit patru fraţi. Alţii erau veri, sau cumnaţi. Cu toţii, însă, se cunoşteau de-o viaţă. Erau vecini şi munceau din greu împreună, pe câteva sute de lei, pentru a-şi întreţine familiile. Şoferul deţinea maşina şi era şi cel care le găsise de muncă. A murit înainte de a-şi cunoaşte copilul, soţia lui este însărcinată. Mărturia singurului supravieţuitor, oferită colegilor noştri, este tulburătoare. Călătorea umăr lângă umăr cu fratele şi cumnatul lui, în cabina maşinii. 

De pe patul de spital, Ionuţ Vîrlan şi-a sunat mama să-i spună că e în viaţă. Pe fratele lui, Ştefan, şi pe cumnatul lui nu i-a putut salva. Parbrizul spart al dubei fost poarta lui de scăpare. Aşa a putut să iasă din maşină şi să înoate cu toată puterea spre mal. 

Şoferul de 27 de ani era soţul surorii lui. Peste câteva luni, urma să fie tată. Gabriel Nistor a fost strigat încontinuu de pe mal de soţia lui însărcinată. 

Toţi au fost resuscitaţi în bărcile de salvare, apoi pe tărgi sau direct pe pământ. 

Pe acelaşi subiect

Gabriel Nistor avea grijă de fraţii mai mici. Tot el îi recrutase pe ceilalţi nouă muncitori. Cu maşina lui îi ducea în munţi, să planteze brazi, ca zilieri. Aseară, urma să-i lase acasă, în patru sate vecine din Neamţ şi Iaşi. Trupurile lor au fost găsite de scafandri printre bagaje şi lemne.

Aseară, aşteptarea le-a îndoliat casa. Echipa Observator l-a găsit pe fiul lor, Ionuţ, singur în spital. Nu mai avea telefon să-şi sune părinţii. Reporterii l-au ajutat să ajungă acasă, în satul lui din Neamţ. 

În alt sat din Neamţ, alte trei familii au pierdut pe cineva drag. 

Pentru singurul muncitor rămas în viaţă, lupta continuă. Are şapte fraţi mai mici acasă şi doi părinţi bătrâni pentru care va continua să muncească din greu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Imagini teribile de la locul accidentului din Neamţ. Însărcinată, soţia şoferului dubei în care au murit înecaţi 9 oameni l-a strigat continuu de pe mal