Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la SCANDALUL cu bâte şi focuri de armă din Argeş! Poliţiştii s-au ferit de bâtele aruncate de scandalagii - VIDEO

Primele imagini de la scandalul de amploare produs în faţa primăriei din Bascov îi arată pe scandalagii care aruncă cu bâte şi se aleargă cu topoare.

Primele imagini de la scandalul de amploare produs în faţa primăriei din Bascov îi arată pe scandalagii care aruncă cu bâte şi se aleargă cu topoare.

Pe imagini se poate observa cum cele două grupări rivale s-au întâlnit în faţa primăriei şi au transformat întreaga stradă în front de război.

Bărbaţii înarmaţi cu bâte, cuţite şi topoare şi-au împărţit pumni şi picioare, iar la un moment dat, la faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie.

RECOMANDARE - Scandal cu BÂTE și FOCURI DE ARMĂ în faţa Primăriei! Mascaţii au intervenit în forţă pentru a-i imobiliza pe scandalagii

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au încercat să îi despartă pe scandalagii şi chiar au tras mai multe focuri de armă, însă bărbaţii îşi continuă războiul.

Scandalul de amploare s-a încheiat doar în momentul în care mascaţii au intervenit în forţă şi i-au pus la pământ şi încătuşat scandalagii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la SCANDALUL cu bâte şi focuri de armă din Argeş! Poliţiştii s-au ferit de bâtele aruncate de scandalagii - VIDEO