Antena Meniu Search
x

Scandal cu BÂTE și FOCURI DE ARMĂ în fața Primăriei! Mascații au intervenit în forță pentru a-i imobiliza pe scandalagii - VIDEO

Mascații au intervenit în forță, în această dimineață, în fața primăriei din Bascov, după ce mai mulți indivizi s-au luat la bătaie și au tras cu pistoalele.

Mascații au intervenit în forță, în această dimineață, în fața primăriei din Bascov, după ce mai mulți indivizi s-au luat la bătaie și au tras cu pistoalele.

Totul s-a întâmplat în fața primăriei din Bascov (Argeș), acolo unde două familii de romi, care aveau conflicte mai vechi, s-au întâlnit. Bărbații au scos bâtele și pistoalele și au început să se lupte.

Potrivit martorilor, scandalagii au spart geamurile unor mașini, s-au împușcat și chiar s-au lovit cu mașinile, notează argesenii.ro.

Pe acelaşi subiect

Disperați, oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au intervenit Trupele Speciale ale Poliției. Mascații au intervenit în forță pentru a-i imobiliza pe scandalagii.

La fața locului au ajuns și mai multe echipaje ale Ambulanței pentru a-i prelua pe răniți și a-i transporta la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă.

UPDATE. Patru persoane au fost transportate la spital, iar alte zece au fost conduse la sediul Poliției. Numeroși indivizi au fost puși la pământ și imobilizați de mascați.

Scandalagii au continuat să arunce cu pietre și să se bată cu bâtele chiar și după ce polițiștii au ajuns la fața locului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Scandal cu BÂTE și FOCURI DE ARMĂ în fața Primăriei! Mascații au intervenit în forță pentru a-i imobiliza pe scandalagii - VIDEO