Antena Meniu Search
x

S-a SINUCIS LIVE, pe Facebook! Un cunoscut vlogger s-a lăsat mușcat de un MAMBA NEGRU și și-a transmis MOARTEA în fața miilor de fani. Video dramatic

Un cunoscut vlogger din Rusia și-a transmis moartea direct, pe Facebook, după ce s-a lăsat mușcat de un mamba negru, dezamăgit fiind din dragoste.

Un cunoscut vlogger din Rusia și-a transmis moartea direct, pe Facebook, după ce s-a lăsat mușcat de un mamba negru, dezamăgit fiind din dragoste.

Arslan Valeev (31 de ani), renumit pentru experiența lui în creșterea șerpilor, a luat o decizie dramatică, după ce căsnicia sa cu Ekaterina 'Katya' Pyatyzhkina s-a destrămat.

Cei doi erau vlogger renumiți pe Youtube, având mai multe canale pentru cei interesați de creșterea șerpilor, dar și a altor animale de companie. Canalele lor erau urmărite de mii de fani.

Pe acelaşi subiect

În imaginile transmise live, Arslan Valeev le spune fanilor: "Bună. Deci, fraților, trebuie să fac ceea ce trebuie să fac". Apoi, se îndepărtează de cameră și se aude un zgomot produs de durere. Apoi, când revine în fața camerei, bărbatul spune: "Dacă mor, atunci mor. Voi rămâne alături de voi puțin. În caz că..., pe telefonul meu mobil este un mesaj pentru Katya. Transmiteți-i Katyei că o iubesc foarte mult. Frumos, nu? Adio, tuturor! Nu-mi vine să cred ce se întâmplă cu mine".

La finalul filmării, bărbatul cade de pe scaun, iar la scurt timp moare.

Cel puțin o persoană dintre cele care au văzut filmulețul ar fi sunat la ambulanță, însă medicii nu l-au mai putut salva.

Potrivit Daily Mail, bărbatul ar fi fost acuzat că și-a agresat soția, iar aceasta a cerut divorțul, fiind deja implicată într-o altă relație.

Săptămâna trecută, Arslan și-ar fi cerut scuze public pentru comportamentul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » S-a SINUCIS LIVE, pe Facebook! Un cunoscut vlogger s-a lăsat mușcat de un MAMBA NEGRU și și-a transmis MOARTEA în fața miilor de fani. Video dramatic