Antena Meniu Search
x

Video Principesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit Nunta de Argint, în cadrul unei ceremonii restrânse. Le-au fost alături prieteni vechi, dar şi nume cunoscute pe scena politică românească

Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au aniversat, seara trecută, 25 de ani de la căsătorie. Evenimentul a fost unul restrâns, găzduit în grădina Palatului Elisabeta. Au luat parte la el vechi prieteni ai familiei, dar şi politicieni ai momentului.

de Redactia Observator

la 28.09.2021, 08:16

Vezi și

A fost sărbătoare, seara trecută, în grădina Palatului Elisabeta. Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au sărbătorit Nunta de Argint. Corul Regal a susţinut un scurt recital în deschiderea evenimentului. "La mulţi ani binecuvântaţi! Multă sănătate şi energie ca să puteţi purta coroana română în societatea românească mai departe!"

Fostul preşedinte Emil Constantinescu, Raed Arafat, Călin Popescu Tăriceanu, ambasadorul Japoniei la Bucureşti, dar şi pianistul Dan Grigore au fost doar câteva dintre numele celebre care au ciocnit un pahar în cinstea cuplului regal.

Emil Constantinescu: "Ceea ce cred că e important pentru cei ce astăzi trăiesc acest eveniment - să îşi amintească cum poate fi o viaţă, o căsnicie între doi oameni care se iubesc, care au aceleaşi idealuri, principii."

Printre participanţi s-au numărat şi invitaţi de la nunta de acum 25 de ani. "Soţul meu a fost cavaler de onoare la nuntă", povesteşte o femeie. "Ne bucurăm foarte mult să fim prezenţi după 25 de ani".

Cum s-au cunoscut Principesa Margareta şi Principele Radu

Principesa Margareta l-a întâlnit pe Principele Radu la patru ani după ce a fost declarată moştenitoarea tronului României. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment caritabil. Ion Caramitru a fost cel care le-a făcut, atunci, cunoştinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Principesa Margareta și Principele Radu au sărbătorit Nunta de Argint, în cadrul unei ceremonii restrânse. Le-au fost alături prieteni vechi, dar şi nume cunoscute pe scena politică românească