Antena Meniu Search
x

Procurori: Femeia din Suceava care și-a omorât băiețelul după naștere ascunsese sarcina

Femeia de 37 de ani din Suceava, suspectată că și-a ucis bebelușul imediat după naștere, ascunsese sarcina față de apropiați, au aflat procurorii care instrumentează dosarul.

de Redactia Observator

la 13.08.2019, 17:50

Femeia din Suceava care și-a omorât băiețelul după naștere ascunsese sarcina
Procurorii care au preluat ancheta în cazul femeii de 37 de ani din Suceava suspectată că şi-a ucis bebelușul au stabilit că femeia îşi ascunsese sarcina - Arhivă

Femeia de 37 de ani din Suceava, suspectată că și-a ucis bebelușul imediat după naștere, ascunsese sarcina față de apropiați, au aflat procurorii care instrumentează dosarul.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, la data de 13 august, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de o femeie, suspectată de comiterea infracţiunii ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă.

Procurorii au stabilit, din probatoriul administrat până în acest moment, că pe data de 9 august, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui băiat, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns.

Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Anterior, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Suceava au precizat, pentru News.ro, că femeia, din localitatea Dorna Candrenilor, a născut luni, a pus copilul într-un sac, după care l-a ascuns într-o anexă din curtea casei.

Mai mult, vecinii suspectei le-ar fi spus polițiștilor că și în trecut aceasta părea a fi însărcinată, însă nu a apărut cu copiii şi că cel mai probabil i-a îngropat în curte. Poliţiştii cercetează şi acest aspect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Procurori: Femeia din Suceava care și-a omorât băiețelul după naștere ascunsese sarcina