Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Protest pașnic în Capitală. Imagine impresionantă în Piața Victoriei

Protest pașnic în Capitală, în această seară. Mii de oameni au venit pentru a treia zi la rând în fața Guvernului pentru a protesta împotriva clasei politice.

de Redactia Observator

la 12.08.2018 , 21:18

Protest pașnic în Capitală. Imagine impresionantă în Piața Victoriei Protest pașnic în Capitală. Imagine impresionantă în Piața Victoriei - Jandarmeria Romana

Protest pașnic în Capitală, în această seară. Mii de oameni au venit pentru a treia zi la rând în fața Guvernului pentru a protesta împotriva clasei politice.

Imaginea protestului din această seară a fost oferită de un jandarm care a stat de vorbă cu doi copii pentru a le explica ce se întâmplă în Piața Victoriei.

Fotografia a fost postată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române, acolo unde a adunat mii de aprecieri.

Articolul continuă după reclamă

În jurul orei 20.00, traficul pe toate bulevardele din Piața Victoriei a fost restricționat datorită numărului tot mai mare de oameni care s-au adunat să protesteze.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul este restricţionat pe Şoseaua Kiseleff către Piaţa Victoriei, de la intersecţia cu strada Ion Mincu şi pe bulevardul Aviatorilor, de la intersecţia cu strada Ion Mincu. Sursa citată mai precizează că a fost restricţionat traficul şi pe strada Buzeşti către Piaţa Victoriei, dar şi pe strada Paris.

Mii de oameni s-au adunat pentru a protesta și în orașe din țară precum Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa sau Sibiu. Toți au strigat mesaje precum: 'Jos comunismul!' sau 'Hoții!'.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Protest pașnic în Capitală. Imagine impresionantă în Piața Victoriei