Antena Meniu Search
x

Protestatarul care a lovit un jandarm cu piciorul în cap a fost arestat (Video)

Protestatarul reţinut ieri de poliţiştii din Bucureşti este tânărul care, în timpul protestului din 10 august, a fost filmat în timp ce lovea un jandarm cu piciorul în cap.

Protestatarul care a lovit un jandarm cu piciorul în cap a fost arestat
Protestatarul care a lovit un jandarm cu piciorul în cap a fost arestat - Facebook

Protestatarul reţinut ieri de poliţiştii din Bucureşti este tânărul care, în timpul protestului din 10 august, a fost filmat în timp ce lovea un jandarm cu piciorul în cap.

Tânărul este acuzat de ultraj şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Astăzi, Judecătoria Sectorului 1 a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a protestatarului reţinut pentru că a lovit un jandarm la mitingul din 10 august.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul mai este acuzat de procurori că a tulburat liniştea şi ordinea la manifestare.

Decizia judecătorilor nu este definitivă şi poate fi contestată.

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul T.C.F. pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. (...) Inculpatul T.C.F., în timp ce se afla în Piaţa Victoriei din Bucureşti, sector 1, în timpul unui manifestaţii publice, alături de numeroase alte persoane, a agresat un subofiţer de jandarmi aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, aplicându-i mai multe lovituri cu piciorul", au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, printr-un comunicat de presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Protestatarul care a lovit un jandarm cu piciorul în cap a fost arestat (Video)