Antena Meniu Search
x

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu despre principalul suspect al triplei crime de la Satu Mare: 'Lupul se întoarce unde a omorât o oaie'

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a analizat comportamentul principalului suspect al triplei crime de la Satu Mare.

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a analizat comportamentul principalului suspect al triplei crime de la Satu Mare.

Cunoscut pentru numeroasele cazuri pe care le-a rezolvat împreună cu organele de poliţie judiciară şi cu procurorii, profiler-ul Liviu Chesnoiu l-a catalogat pe Răzvan Rentea, suspectul principal în triplul asasinat de la Satu Mare drept un 'lup care s-a întorsc în locul unde a omorât o oaie'.

Răzvan Rentea, fiul celor doi soţi ucişi cu sânge rece în localitatea Apa din Satu Mare, alături de bunica suspectului, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare sub acuzaţia de omor calificat.

Pe acelaşi subiect

"Ştiţi unde nu se potrivesc lucrurile? Cei mai buni criminalişti sunt acolo şi dacă au făcut o cercetare la faţa locului ca la carte, şi nu mă îndoiesc de acest lucru, au văzut dacă este ceva făcut de un amator sau de un profesionist. Pentru că într-un fel intră un amator cum o fi el, şi într-un fel intră un profesionist. Eu nu înţeleg de ce a stins lumina. Vedeţi, dacă el (n.r. Răzvan Rentea) o fi autorul, eu nu cred că el s-a dus cu gândul să îi execute pentru că nu ar fi stins lumina. Ar fi acţionat la lumină şi aşa mai departe. Nu ştim ce s-a întâmplat", a declarat Liviu Chesnoiu.

Razvan Rentea a fost retinut in cazul triplei crime de la Satu Mare

Răzvan Rentea a fost săltat de poliţişti, ieri, imediat după ce cele trei victime au fost înmormântate. Suspectul a stat lângă cele trei sicrie pe toată perioada slujbei, iar comportamentul său a atras toate privirile.

La final, el a fost luat pe sus de poliţişti şi dus în faţa procurorului de caz care, la sfârşitul audierilor, a decis să îl reţină sub acuzaţia de omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu despre principalul suspect al triplei crime de la Satu Mare: 'Lupul se întoarce unde a omorât o oaie'