Antena Meniu Search
x

Ramon, tânărul care a dispărut în Brașov miercuri seara, a fost găsit de polițiști. Băiatul plecase la plimbare cu bicicleta

Ramon, tânărul de 22 de ani, din Braşov, care a fost dat dispărut de familie, după ce a plecat la plimbare cu bicicleta, miercuri seara, a fost găsit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.10.2021, 16:26

Ramon Solomon are 22 de ani
Ramon, un tânăr de 22 de ani din Brașov, dat dispărut de familie. A plecat la plimbare cu bicicleta miercuri seară și nu s-a mai întors - IPJ Brașov

Din primele informaţii, bărbatul nu a fost victima unei infracţiuni. 

Ştire iniţială: Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Brașov, este căutat de familie şi de poliţie după ce a dispărut fără urmă de miercuri seară. Ramon Solomon a plecat la plimbare cu bicicleta și nu s-a mai întors.

Băiatul a fost văzut ultima oară miercuri seară, în jurul orei 20.00. Atunci, tânărul brașovean și-a luat bicicleta și ar fi ieșit în oraș, la plimbare. De atunci, Ramon Solomon este de negăsit.

Panicați, cei din familie au alertat poliția. 

Pe acelaşi subiect

"Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 29 septembrie 2021, în jurul orei 20,00, un tânăr, în vârstă de 22 ani a plecat de la domiciliul său situat în  municipiul Brașov și până în prezent nu a revenit", a transmis IPJ Brașov într-un comunicat.

Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru găsirea tânărului dispărut

Semnalmente Ramon Solomon: Tânărul are o înălțime de 1,75 metri, constituiție astenică, 60 de kilograme, față ovală, părul lung și ondulat și ochii căprui. Pe brațul stâng are mai multe cicatrici apărute în urma unor accidente mai vechi. Când a plecat de acasă, bărbatul purta o geacă sport de culoare maro cu glugă, blugi de culoare închisă, ghete negre și o căciulă groasă.

Bicicleta cu care a plecat de acasă este de tip mountain-bike cu cadru de culoare închisă. La momentul plecării avea asupra lui buletinul și telefonul mobil.

Persoanele care au informații cu privire la acest tânăr sunt rugate să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ramon, tânărul care a dispărut în Brașov miercuri seara, a fost găsit de polițiști. Băiatul plecase la plimbare cu bicicleta