Antena Meniu Search
x
LIVE

Video "Era o fetiță veselă, respectuoasă". Durere mare la Telciu, tatăl copilei găsite fără suflare în râpă a venit din Austria să-și îngroape fiica

Sfârşit tragic pentru o fetiţă de 13 ani din Bistriţa-Năsăud. A fost găsită fără suflare într-o râpă.  Căzuse de la o înălţime de 35 de metri. Oamenii locului cred că aceasta plecase la cules de ciuperci şi a ajuns în acea zonă periculoasă, aflată într-o pădure. Salvamontiştii atrag atenţia că este sezonul ciupercilor şi tot mai mulţi oameni se pun în pericol când merg după ele în zone izolate. În Neamţ, un bărbat de 64 de ani e dispărut de trei zile, după ce a plecat să culeagă ciuperci.

De Redactia Observator la 28.09.2021, 07:58
Vezi și

Dispariţia fetei de 13 ani, din comuna Telciu, a fost semnalată sâmbătă seară, când aceasta nu s-a mai întors acasă. Poliţiştii au căutat-o toată noaptea, însă nu au dat de ea. Abia a doua zi, dimineaţa, trupul acesteia a fost găsit într-o râpă, de un vecin. Fetiţa căzuse de la 35 de metri înălţime. 

"Râpa e de la casă peste vale. Ce o căutat acolo noi nu ştim", spune un localnic. "Era o fetiță veselă, respectuoasă...atât am auzit, că s-ar fi dus după ciuperci", mărturisește o femeie. "Copiii care sunt crescuţi în mediul ăsta rural, la câmp, ăştia sunt învăţaţi a umbla şi după hribi şi după ciuperci şi după animale. A mere prin pădure, faptul e cum ai mere pe drum", explică un alt localnic.

Tatăl fetiţei lucrează în Austria. Acesta a venit de urgenţă în ţară pentru înmormântarea fiicei. 

Pe acelaşi subiect

"Poliţistii serviciului de investigaţie criminale au deschis un dosar penal pentru uciderere din culpă şi efectuaza cercetări. Totodată în cauză a fost dispusă necrocpsia care va stabili cauza care a dus la decesul acesteia", a declarat Crina Sîrb, purtător de cuvânt I.P.J. Bistrița-Năsăud.

Mersul după ciuperci sălbatice poate fi periculos, avertizează salvamontiştii

Numai în judeţul Neamţ, doi bărbaţi s-au rătăcit după ce au plecat la cules. În Munţii Stănişoarei, salvatorii vor relua astăzi căutările unui bărbat de 64 de ani, care este dat dispărut de trei zile.

Ieri, salvamontiştii au recuperat un alt bărbat, de 80 de ani, care se rătăcise la cules de ghebe şi a petrecut toată noaptea în frig. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Era o fetiță veselă, respectuoasă". Durere mare la Telciu, tatăl copilei găsite fără suflare în râpă a venit din Austria să-și îngroape fiica