Antena Meniu Search
x

Video Răzbunare macabră în Gorj. Un fost poliţist local s-a trezit la poartă cu mai multe coroane funerare şi două lumânări

Un poliţist local din judeţul Gorj a avut parte de o surpriză neaşteptată când a încercat să iasă din curtea case în care locuieşte. Agentul s-a trezit la poartă cu cinci coroane funerare şi două lumânări, despre care nu ştie mare lucru.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 07.07.2022, 16:59

Vezi și

Fostul politist local din localitatea Peștișani, s-a trezit cu coroanele atarnate in poarta. Neştiind cine le-ar fi putut lăsa acolo, bărbatul a mers la secţia de poliţie unde a depus plângere pentru ameninţare. 

Anchetă după apariţia coroanelor

Fostul agent susţine că nu are habar despre cine ar fi putut recurge la acest gest, dar cel mai probabil ar putea fi vorba de o persoană pe care să o fi amendat în trecut, cât timp a fost poliţist local. 

Secţia de Poliţie Locală din localitate a fost desfiinţată în urmă cu ceva vreme pentru că Primăria nu dispunea de suficient buget pentru a putea plăti salariile celor doi angajaţi.

Pe acelaşi subiect

În urma plângerii depuse de bărbat, poliţiştii au deschis acum o anchetă şi investighează cazul pentru a afla cine se face vinovat de apariţia coroanelor în faţa casei bărbatului.

"La data de 7 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu, au fost sesizați prin plângere, de către un bărbat, de 57 de ani, din comuna Peștișani despre faptul că, în noaptea de 6/7 iulie a.c., un bărbat, din aceeași localitate, i-ar fi pus pe poarta de acces cinci coroane de flori și două lumânări. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, cercetările fiind continuate de polițiști", au comunicat repreyentan'ii IPJ Gorj.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator, Diana Speretoiu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Răzbunare macabră în Gorj. Un fost poliţist local s-a trezit la poartă cu mai multe coroane funerare şi două lumânări