Antena Meniu Search
x

Tânăr de 18 ani, ucis din răzbunare de un traficant de droguri, în UK. Atacatorul, prins de poliţişti după ce şi-a sunat mama

Un traficant de droguri care a ucis din răzbunare un adolescent de doar 18 ani s-a dat singur de gol după ce şi-a sunat mama să-i recunoască crima.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.06.2022, 12:26

Tânăr de 18 ani, ucis din răzbunare de un traficant de droguri, în UK - Shutterstock

Kisharne Campbell, în vârstă de 24 de ani, l-a împușcat pe Kimani Martin într-un act de răzbunare, după ce adolescentul l-ar fi jefuit în acea dimineaţă. Incidentul cumplit a avut loc în Tividale, West Midlands, la primele ore ale zilei de 20 iunie anul trecut.

Inițial, ofiţerii credeau că el este decedatul după ce telefonul şi lanţul său de aur cu literele „KASH” au fost găsite lângă victima împuşcată, pe bancheta din spate a unui taxi, pe Dudley Road East, relatează BirminghamLive.

Bărbatul, prins de poliţişti după ce şi-a sunat mama 

Ulterior, aceştia au contactat un număr de mobil, care s-a dovedit a fi al mamei lui Campbell. Femeia venise la secţia de poliţie în acea dimineaţă pentru a cere ajutor, temându-se că fiul ei ar putea fi rănit sau chiar mort, relatează Mirror. În acelaşi timp, fiul ei, vinovat pentru crimă, a făcut greşeala de a o suna, spunându-i că a fost jefuit şi îndesat în portbagajul propriei sale maşini. Anchetatorii au descoperit la scurt timp că tâlharul despre care vorbea Kisharne era tânărul de 18 ani care fusese transportat la spital şi ulterior declarat mort. În acel moment, Kisharne Campbell a devenit principalul suspect de crimă.

Pe acelaşi subiect

Atacatorul s-ar fi aflat într-o maşină marca Volvo alături de alţi doi asociaţi, intenţionând să cumpere cocaină pentru a o vinde mai departe. La un moment dat, Martin a venit în fugă, i-a furat telefonul şi lanţul şi s-a făcut nevăzut. Cei doi asociaţi au coborât din maşină şi s-au urcat într-un taxi pentru a se întoarce în Birmingham, însă Kisharne nu avea să lase lucrurile pur şi simplu. I-a contactat pe prietenii săi Atif Khan și Usman Amjad, a făcut rost de o puşcă şi a urcat într-un Volskwagen Golf furat cu gândul de „a-l vizita” pe tânărul de 18 ani.

Alţi doi tineri, acuzaţi de complicitate la crimă

Martin a fost împuşcat în cap de la cel mult trei metri distanţă de Kisharne Campbell, în semn de răzbunare. Cei doi prieteni ai victimei care se aflau la momentul respectiv în maşină au reuşit să fugă de la faţa locului, dar nu au fost încă identificaţi.

Un echipaj de poliţie s-a prezentat la faţa locului în urma unui apel de urgenţă, însă fără a identifica cine se află în maşină. Decedatul a fost transportat la spital. A fost găsit în spatele taxiului cu un telefon și un lanț de aur. Lanțul de aur avea pe el numele KASH, iar telefonul este telefonul de ep care fusese apelat taxiul. În urma veificărilor putem confirma că cel mai probabil telefonul îi aparţinea lui Campbell. Din acest motiv am luat legătura cu mama lui crezând că el era cel din maşină, dacă nu victima, atunci poate unul dintre apropiaţii victimei şi ne gândeam că ar putea fi rănit. Am încercat iniţial să-l identificăm ca o potenţială victimă a acestui incident. A devenit evident, în cele din urmă, când a vorbit cu mama sa și a spus că el însuși a fost victima unui jaf și i s-au furat acele articole, că a devenit principalul suspect pentru crimă”, a explicat în timpul unei conferinţe de presă inspectorul detectiv Jim Colclough, de la poliția din West Midlands.

Procurorul Edward Brown QC a detaliat apelul telefonic primit de mama lui Campbell în timpul procesului, spunând: „În timp ce ea era încă la poliţie, la ora 11 dimineața, ea a primit un apel de la fiul ei, folosind un număr anonim. Ofițerul care era cu ea a auzit o voce masculină, dar nu și conținutul conversației, ci doar ce răspundea mama, dar a putut să deducă din asta că inculpatul Kisharne Campbell spunea că a fost jefuit, pus în portbagajul propriei mașini (Volvo neagră) și i s-au furat bijuteriile, banii, telefonul și mașina. A continuat spunând că cei care l-au răpit l-au aruncat din mașină și au plecat".

Khan, în vârstă de 25 de ani, din Park Lane East, Tipton, a fost condamnat pentru complicitate la crimă pentru că se afla la volanul golfului furat din care a tras Campbell cu puşca. Amjad, 22 de ani, care se afla de asemenea în maşina atacatorului, a fost condamnat de asemenea pentru complicitate. Cei trei urmează să fie condamnaţi miercuri, 29 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Tânăr de 18 ani, ucis din răzbunare de un traficant de droguri, în UK. Atacatorul, prins de poliţişti după ce şi-a sunat mama