Antena Meniu Search
x

Răzvan Ciobanu se întorcea din Mamaia, de la o petrecere, când a făcut accident şi a murit (Video)

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, într-un accident produs în judeţul Constanţa. Designerul de 43 de ani se întorcea din Mamaia, de la o petrecere, când a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în mai mulţi copaci. Tragedia ridică multe semne de întrebare.

de Redactia Observator

la 29.04.2019, 21:19

Vezi și

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, într-un accident produs în judeţul Constanţa. Designerul de 43 de ani se întorcea din Mamaia, de la o petrecere, când a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în mai mulţi copaci. Tragedia din a doua zi de Paşte ridică multe semne de întrebare. Imagini surprinse în exclusivitate de Observator arată drumul către moarte. El ar fi greşit intrarea spre autostradă şi a mers aproape un kilometru pe câmp, fără să frâneze. Poliţiştii exclud însă ipoteza unui gest extrem şi au lansat una dintre principalele cauze ale accidentului.

Primul apel la 112 a fost înregistrat la ora 7 şi 43 de minute dimineaţa. Doi fermieri au găsit trupul fără viaţă al lui Răzvan Ciobanu, pe un câmp, la aproape un kilometru de şosea. Poliţiştii au refăcut filmul unui accident inexplicabil. 

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu avea 43 de ani

Designerul în vârstă de 43 de ani era la volanul unei maşini de teren, extrem de puternice.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii cred că rula cu viteză când, la intrare în localitatea Săcele, a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-a rostologit de mai multe ori până să lovească mai mulţi copaci.

Ciobanu ar fi mers aproape un kilometru în linie dreaptă până să lovească copacii. Pe tot acest traseu, nu s-au găsit urme de frânare.

Femeia care a găsit trupul neînsufleţit spune că "aici l-am găsit, aici era. Am venit azi dimineaţă, noi avem aici grajd cu animale şi am venit şi aici l-am găsit".

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu purta brăţara de acces la un festival de muzică

În impact, creatorul de modă a fost proiectat, prin geamul din dreapta, în afara maşinii. Poliţiştii au găsit centura de siguranţă prinsă prin spatele scaunului. 

La mână, Răzvan Ciobanu purta brăţara de acces la un festival de muzică electronică ce are loc zilele acestea pe plaja din Mamaia.

Apropiaţii spun că se întorcea de la petrecere şi se îndrepta spre Bucureşti. Dar a ales o variantă ocolitoare a oraşului Constanţa.  

Una dintre ipoteze este că Răzvan Ciobanu a greşit direcția de mers şi, în loc să facă stânga, spre Lumina, Ovidiu şi apoi pe Autostrada Soarelui, a virat la dreapta spre zona Corbu-Săcele.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-o maşină împrumutată

Oamenii spun că este o zonă în care mulţi şoferi se rătăcesc uşor, în lipsa unor indicatoare rutiere clare. 

Tragedia care a îndoliat lumea modei româneşti în a doua zi de Paşte ridică multe semne de întrebare.

Răzvan Ciobanu a murit în maşina pe care o împrumutase de la o prietenă din Bucureşti. La bord, poliţiştii au găsit buletinul unui alt tânăr din Călăraşi, o biblie şi un teanc cu bani.

Designerul îşi anunţase familia că merge la Vâlcea. Bunica lui a povestit reporterilor Observator ultima întâlnire cu nepotul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a avut prima prezentare la 19 ani

Una dintre primele ipoteze vehiculate a fost cea a unui gest extrem. Răzvan Ciobanu declarase, în mai multe rânduri, că luptă cu depresia.

Anchetatorii au transmis însă că nu iau în considerarea această variantă şi că, cel mai probabil, creatorul de modă a adormit la volan. 

La câteva ore de la producerea tragediei, au apărut şi curioşii. Iar după cercetările poliţitilor, unii dintre ei au plecat cu obiecte pe care le-au găsit pe câmp sau în maşină.

Răzvan Ciobanu este cunoscut pentru cariera din modă, dar şi pentru viaţa tumultoasă pe care a avut-o.

Prima prezentare a avut-o la numai 19 ani, iar unul dintre cele mai importante evenimente la care a participat a fost expoziţia internaţională The Train, din 2007, organizată la New York.

Şi-a asumat public orientarea sexuală şi a recunoscut că a suferit în numele unor iubiri neîmpărtăşite.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost audiat la DIICOT anul trecut

În septembrie anul trecut, la Xtra Night Show, spunea că "eu când sufăr, pe mine trebuie să mă laşi să sufăr. Să mă tăvălesc pe jos, să plâng. Nu suport discursurile motivaţionale, hai că o să fie bine".

Anul trecut, designerul a fost audiat la DIICOT Ploieşti în dosarul "Cocaină pentru VIP-uri", în care au fost implicate mai multe vedete. În faţa procurorilor, a recunoscut că a deţinut droguri de risc, dar numai pentru consum propriu. 

După acest scandal, mai multe voci vorbeau despre cariera în declin a desginerului. Din cauza unor datorii, atelierul lui ar fi fost la un pas de faliment.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu recunoştea datorii de mii de euro

Tot la Xtra Night Show, Răzvan spunea că "mă fac vinovat. Uite, sacoul pe care îl am pe mine acum nu este achitat. E doar luat de la magazin. Mă sună omul, e adevărat, săptămânal: Auzi, dar când mai dai şi tu un ban la sacou? Sigur că am datorii, sigur că sunt dator. Vorbim de câteva mii de euro".

Poliţiştii fac anchetă acum pentru ucidere din culpă. Moartea lui Răzvan Ciobanu a şocat showbiz-ul românesc. Pe Facebook, curg mesajele de condoleanţe.

Cu puţin înainte să moară, creatorul de modă spunea că "nu m-am gândit cui să las tot. Habar nu am. O exista cineva care să vrea să preia toată şandramaua când m-oi duce. Nu ştiu, vedem ce o mai fi până atunci, că poate mă pensionez devreme. Mă retrag pe coastă, la Saint Tropez şi vă aştept în vizită".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Răzvan Ciobanu se întorcea din Mamaia, de la o petrecere, când a făcut accident şi a murit (Video)