Antena Meniu Search
x

Procurorii infirmă implicarea lui Răzvan Rentea, autorul triplului asasinat de la Satu Mare, în moartea actriţei Gabriela Dorgai (Foto)

Procurorii din Satu Mare au infirmat implicarea lui Răzvan Rentea, autorul triplului asasinat de la Satu Mare, în moartea actriţei Gabriela Dorgai.

Procurorii din Satu Mare au infirmat implicarea lui Răzvan Rentea, autorul triplului asasinat de la Satu Mare, în moartea actriţei Gabriela Dorgai.

UPDATE 14.00. Procurorul de caz a declarat, pentru reporterii Observator, că în urma percheziţiilor, în locuinţa lui Răzvan Rentea nu a fost găsit cardul bancar al actriţei Gabriela Dorgai.

Iniţial, presa locală din Satu Mare anunţa că anchetatorii ar fi găsit în locuinţa lui Răzvan Rentea cardul bancar al actriţei ucise în 2014, fapt care l-ar fi transformat pe Rentea în suspectul principal.

Poliţiştii şi procurorii au muncit sute de ore pentru a rezolva crima comisă în anul 2014, însă toate pistele s-au dovedit a fi false. Şi asta pentru că ADN-ul suspecţilor nu s-a potrivit cu cel luat de sub unghiile victimei.

Pe acelaşi subiect

Toți bărbații care aveau un conflict cu Gabriela Dorgai, dar și boschetarii din parc au avut alt ADN față de cel recoltat de anchetatori la data respectivă, notează informatiadetransilvania.ro.

Razvan Rentea este autorul unui triplu asasinat comis in Satu Mare

Actriţă violată şi ucisă pe malul Someşului

Pe 10 noiembrie 2014, actriţa Gabriela Dorgai a fost găsită fără suflare, pe malul Someşului, dezbrăcată de la brâu în jos.

Legiştii au stabilit că actriţa, care juca pe scena Teatrului de Nord din Satu Mare, a fost violată şi strangulată.

O informaţie relevantă este aceea că Răzvan Rentea locuieşte în apropierea locului în care a fost comisă teribila crimă din 2014.

În prezent, Răvzan Rentea se află în arest după ce şi-a ucis părinţii şi bunica pentru o sumă importantă de bani pe care a furat-o din casa acestora.

Între timp, anchetatorii aşteaptă rezultatele probelor ADN, iar dacă acestea vor fi pozitive, Răzvan Rentea va fi acuzat pentru a patra crimă comisă în Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Procurorii infirmă implicarea lui Răzvan Rentea, autorul triplului asasinat de la Satu Mare, în moartea actriţei Gabriela Dorgai (Foto)