Antena Meniu Search
x

Răzvan Rentea, principalul suspect în triplul asasinat din Satu Mare, susține că e în pericol. Bărbatul face plângere după plângere, nemulțumit de mâncarea și patul din arest

Răzvan Rentea, principalul suspect în tripla crimă de la Apa, susține că e în pericol și face plângere după plângere, fiind nemulțumit de condițiile din arest.

Răzvan Rentea, principalul suspect în tripla crimă de la Apa, din Satu Mare, susține că este în  pericol și face plângere după plângere, fiind nemulțumit de condițiile din arest.

Potrivit presasm.ro, Răzvan Rentea, acuzat că şi-a ucis părinţii şi bunica, la sfârșitul lunii noiembrie, s-a plâns într-o solicitare adresată judecătorilor Curții de Apel Oradea despre faptul că ar fi în pericol fiindcă stă în Arestul Inspectoratului Județean de Poliție cu un alt suspect pentru crimă.  

De asemenea, tânărul în vârstă de 34 de ani s-ar mai fi plâns de faptul că patul este tare și că asta i-ar fi provocat o afecțiune medicală la coloana vertebrală, dar și că mâncarea este proastă și că, din acest motiv, a slăbit considerabil.

Pe acelaşi subiect

Rentea nu recunoaște că și-a ucis familia

Răzvan Rentea nu a recunoscut, la o lună după tragedie, că și-ar fi ucis mama, tatăl și bunica. El le-a cerut judecătorilor să schimbe încadrarea măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar, fără succes însă.

În data de 29 noiembrie, Rentea a fost trimis în arest preventiv pentru tripla crimă de la Apa. Procurorii l-au reținut imediat după încheierea ceremoniei de înmormântare a părinților și a bunicii.

Reamintim că soţii Gheorghe Rentea (58 de ani) şi Niculina Rentea (55 de ani), precum şi mama femeii, Viorica Apan (79 de ani), au fost găsiţi morţi vineri dimineaţă, 24 noiembrie, de un vecin. 

Anchetatorii susțin că tânărul de 34 de ani și-ar fi ucis prima oară bunica, în interiorul casei, și apoi tatăl, în curtea locuinței. Mama lui Răzvan a fost ultima care a fost ucisă, tot în curtea casei din comuna Apa, după ce Răzvan a așteptat-o pe femeie în stația de microbuz și a dus-o acasă.

Cei trei au fost loviți cu un obiect contondent, care însă nu a fost identificat până în prezent.

”Moartea victimelor a fost violentă; s-a datorat hemoragiei şi dilacerării meningo-cerebrale consecutiv unui traumatism cranio-cerebral acut deschis cu fractură de boltă şi bază craniană; leziunile tanatogeneratoare s-au putut produce prin loviri active repetate cu un corp dur contondent. În cazul unei victime, s-a mai reţinut că în afara traumatismului cranio-cerebral, sau mai constatat fracturi costale multiple bilaterale, care s-au putut produce prin comprimare între două planuri dure”, se arată în raportul medicilor legiști.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Răzvan Rentea, principalul suspect în triplul asasinat din Satu Mare, susține că e în pericol. Bărbatul face plângere după plângere, nemulțumit de mâncarea și patul din arest