Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reacţia emoţionantă a unui român după meciul României de la EURO a făcut înconjurul lumii: "Devenisem mai viral decât victoria"

Un român a ajuns viral în toată lumea după ce a izbuncit în plâns de fericire în faţa victoriei echipei naţionale. Cezar Micheten este considerat "al 12-lea român" al Naţionalei, după ce publicaţii mari precum BBC, The Sun, Daily Mail sau Bild au publicat fotografia sa... în care emoţia este palpabilă. Dorinţele lui cele mai mari: un tricou cu toate semnăturile jucătorilor şi să ajungă şi la meciul din Belgia.

de Andreea Filip

la 20.06.2024 , 17:57

"Mi-au scris prietenii din SUA că am aparut la BBC, după care pe prima pagină în Bild în Germania, mă oprea lumea la hotel, lumea pe stradă, am apărut în The Sun, Daily Mail, TNT, deja devenisem mai viral decât victoria României. Am sute de persoane care îmi scriu zilnic", ne povesteşte Cezar.

Este povestea unui român care a ajuns celebru în toată lumea... de profesie agent maritim, Cezar este îndrăgostit de fotbal. Din copilărie a visat să ajungă la un meci Euro, iar visul i s-a îndeplinit la cel mai bun meci al Naţionalei din ultimii 24 de ani. Emoţia şi bucuria lui au cucerit aparatele de fotografiat ale jurnaliştilor şi au ajuns la milioane de oameni de pe tot mapamondul.

Care este cel mai mare vis al suporterului

Vezi și

"Cei de la UEFA filmau, nu mi-am dat seama că mă filmează pe mine, îmi trăiam emoţia pur şi simplu. Am trăit o emoţie, asta se simte din suflet, nu am cum să explic. Este ceea ce am simţit atunci din suflet, trăirile astea nu se regizează", continuă românul.

Să ajungă în tribunele "Munich Football Arena" a însemnat pentru Cezar un efort financiar considerabil... însă acum e convins că emoţiile trăite acolo au făcut toţi banii. 

Suporterul înfocat visează acum la un tricou semnat de întreaga echipă şi să ajungă şi la meciul din Belgia. Se vede deja în galerie şi speră la o minune. Peste 30.000 de oameni au cântat imnul României după victorie, iar atmosfera creată de ei va fi greu de uitat pentru străini. 

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Reacţia emoţionantă a unui român după meciul României de la EURO a făcut înconjurul lumii: "Devenisem mai viral decât victoria"