Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reacţia unui bărbat care n-a oprit la semnul agenţilor: "Am văzut că mi-a sărit cineva în faţă, vă jur că nu mi-am dat seama că e poliţist"

Razie cu surprize pe străzile din Drobeta Turnu Severin. O şoferiţă de 22 de ani a fost prinsă drogată la volan, după ce a fost trasă pe dreapta şi testată cu aparatul drugtest. Tânăra a recunoscut, în cele din urmă, că a consumat cannabis. Zeci de polițiști, jandarmi și agenţi de frontieră au împânzit străzile din mai multe judeţe, pentru a depista alte posibile nereguli.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 07:33

După ce aparatul drugtest aindicat un rezultat pozitiv, șoferița a fost condusă la prelevarea de probe biologice. Nu a avut nicio problemă să recunoască, însă, că a consumat cannabis. Tânăra a fost depistată în cadrul unei ample razii organizate de autorităţi pe străzile din oraş, care a avut scopul de a păstra siguranța pe şosele.

Razie a poliţiei pentru a prinde şoferii drogaţi

"O acţiune foarte bună şi chiar este recomandat să se facă aşa ceva, mai ales în ziua de astăzi, când se întâmplă o grămadă de accidente", spune un bărbat. "Obiectivele acţiunii sunt prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă comise în stradă, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, depistarea conducătorilor auto care încalcă normele legale, privind circulaţia pe drumurile publice", a declarat Gabriela Ciocioană, IPJ Mehedinţi.

Vezi și

Controale de amploare au avut loc şi în Târgu Mureş. Un bărbat a fost lăsat fără permis după ce a ignorat de mai multe ori semnalele agenţilor de poliţie. "Am văzut pe cineva că mi-a sărit în faţă, pe cuvântul meu de onoare dacă am văzut că e un agent de poliţie. Vă jur că nu am văzut, am văzut maşini de poliţie", spune un şofer. Mai mulţi poliţişti, ajutaţi şi de câini, au fost gata să depisteze orice nereguli. Astfel de acțiuni vor avea loc şi în perioada următoare, în diferite zone ale județului, pentru siguranța cetățenilor și pentru asigurarea ordinii şi liniștii publice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Reacţia unui bărbat care n-a oprit la semnul agenţilor: "Am văzut că mi-a sărit cineva în faţă, vă jur că nu mi-am dat seama că e poliţist"